Efter optagelserne: Sådan er det gået de fire par fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’

Der er ikke samme succesrate i datingprogrammet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ i år som sidste år, hvor tre ud af fire fandt kærligheden.

Af Rikke Lynge - 10. marts 2021 kl. 21:25

I sidste program af ‘Kærlighed hvor kragerne vender, der netop er blevet vist på TV 2, sidder tre ud af fire par tilbage med deres date, og alle tre par ser ud til at skulle gå en lykkelig fremtid i møde. Men en ting er tv, noget andet er hverdagen, og for alle tre par blev de ramt af en virkelighedsfølelse, da de først kom ud af tv-boblen.

Christian og Iben

Christian fik pigen i den gule kjole, som han havde udset sig ved første øjekast på speeddaten, og selvom de to gav forholdet en prøvetid på to måneder efter optagelserne, så gik det i sidste ende ikke.

– Vi gled lidt fra hinanden. Hun har jo sin omgangskreds og studie i Hjørring, og der er hendes liv. Og så er vi nok desværre bare for forskellige, men jeg er da ærgerlig over det, for jeg tror, at vi begge to gerne ville, at det havde lykkedes, fortæller Christian, 27, til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Ærlige Oh Land: Det mener jeg om Martin Jensen

Iben er meget enig.

– Vi var to forskellige steder i vores liv. Der er ingen tvivl om, at vi kunne lide hinanden, men det var ikke lige så nemt altid. Han er færdiguddannet og havde en forventning om, at der inden for en fremtid kom en pige hjem til ham, og jeg er studerende og var måske ikke klar til at smide alt, hvad jeg har i hænderne lige nu, fortæller Iben, 24, til HER&NU.

Christian og Iben taler stadig sammen og er venner.

LÆS OGSÅ: Christian efter voldsom ulykke: Derfor halter jeg en smule

Iben og Christian (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Peder og Sussi

Peder og Sussi så lykkelige ud sammen i sidste program af ‘Kærlighed hvor kragerne vender’, og hvem havde ikke regnet med, at de i dag var flyttet sammen og tænkte på at stifte familie? Men sådan skulle det ikke gå.

– Vi er for forskellige, og så er det svært, når man ikke må ses sammen, det gjorde det i hvert fald ikke nemmere, fortæller Peder, 37, til HER&NU.

LÆS OGSÅ: WHAT! Disse realitystjerner er brødre

Parrene måtte ikke ses sammen, da det kunne afsløre udfaldet af programmet.

– Vi gav det en fair chance, og vi har ikke bare givet op lige med det samme. Vi har kæmpet for det, og det er jeg glad for, at vi har gjort, fortæller Sussi, 31, om parret, der valgte at trække stikket i slutningen af januar.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om ‘Løvens hule’

Peder og Sussi (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Jonas og Camilla

Det yngste par Jonas og Camilla svævede i programmet på en lyserød sky, men da hverdagen ramte fandt de hurtigt ud af, at det ikke gik.

– Vi var enige om at slutte det, så det var uden sure miner. Vi er nok meget forskellige i sidste ende, når vi kom væk fra det kamera der. Jeg måtte ikke rigtig være sammen med mine venner eller komme til fodbold, så der var flere ting, fortæller Jonas, 25, til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Jonas’ kamp for drømmehuset: Endte i familiestrid

Camilla er meget enig i, at forholdet skulle slutte, da hun ikke mærkede kemien.

– Rent overfladisk havde vi en god kemi, hvor vi stikkede en del til hinanden, men der var ikke noget på et dybere plan. Vi har to forskellige tilgange til livet. Vi er begge meget aktive og kan godt lide, at der sker noget i hverdagen, men Jonas er mere praktisk derhjemme, hvorimod jeg gerne vil ud og opleve verden, fortæller Camilla, 26, til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Teitur om sin nye kærlighed: Vi har et problem

Både Camilla og Jonas har sidenhen fået en kæreste. Camilla mødte en sød fyr i byen, som hun siden december har været sammen med, og Jonas har i halvanden måned været kærester med Cathrine S., som han også datede i programmet, men som måtte tage hjem på grund af sygdom i familien.

Camilla og Jonas (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Mathias og Anne

Allerede i sidste program blev det klart, at Mathias og Anne ikke ville finde sammen efter programmet, og de er begge ærgerlige over, at drømmen om at finde den eneste ene brast.

– Det er jo trist, men heldigvis er vi endt op med at blive rigtig gode venner, og vi taler rigtig godt sammen den dag i dag, afslører Mathias, 34, til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Derfor virkede Mathias arrogant under speeddaten

Anne er meget enig i, at det ikke kunne være endt med andet end et venskab.

– Jeg havde håbet på, at det her skulle være det store eventyr, og jeg var så klar til alt muligt. Vi prøvede begge to, men det gav ingen mening på det romantiske plan, fortæller Anne, 31, til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 12 kendte danskere er klar til ‘Korpset’

Anne og Mathias (Foto: Anders Brohus/TV 2)