‘Nybyggerne’-babe ramt af tilbagefald: Sygdom viser sig igen

Vinderen af ‘Nybyggerne’ har det ikke godt for tiden. Hendes krop reagerer på samme måde, som den gjorde, da hun sidst var nede med stress.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. september 2021 kl. 20:55

Siden Lise Vandborg og Michael Stig Christensen i 2016 vandt ‘Nybyggerne’, er det gået stærkt for parret. De driver i dag deres egen kreative virksomhed, har fået to børn, bygget et drømmehus og medvirket i flere tv-programmer.

Men i løbet af sommeren er livet ikke kørt på skinner for parret. Michael fik en hjernerystelse i maj, og siden har de haft svært ved at hente en stor nok indtjening hjem om måneden, da de er selvstændige.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Robinson’-babe har tabt 24 kilo

I videoen fortæller ‘Robinson’-deltageren, hvorfor hun gerne vil være med i ‘Forsidefruer’. Herefter fortsætter artiklen…

Hjernerystelsen startede en økonomisk kamp, og Michael døjer desuden stadig med senfølger.

Nu har presset også sat sig hos Lise i form af, at den stress, som hun allerede én gang har været nede med, er på vej til at vende tilbage.

LÆS OGSÅ: Amalie dumper barnepigen: Har ikke brugt hende overhovedet

Det fortæller hun på Instagram.

– At jeg havde tabt mig, var det første tegn for mig. Sådan har det altid været, når jeg rammes af stress. Og så kommer der sygdom og infektionstilstande. Har haft blærebetændelse og nu halsbetændelse på et par måneder. Så jeg er meget opmærksom. Og skruer ned hvor jeg kan, for jeg ved på egen krop godt, hvordan det ikke skal ende, skriver ‘Nybyggerne’-vinderen på Instagram.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Hun blev opmærksom på de farlige signaler, da hendes cirka 85.000 følgere på Instagram begyndte at reagere.

– Når man har tilbøjelighed til stress, så skal hjælpen starte hos en selv. Sådan har det i hvert fald altid været for mig. Hvis du også døjer med tilbagevendende sygdom eller stress, så vil jeg bare sige, du aldrig er alene, og det nok skal blive bedre, afslutter Lise sit opslag.

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne afslører: Derfor siger jeg nej til ‘Vild med dans’ hver gang