Tv-stjerne afslører: Derfor siger jeg nej til ‘Vild med dans’ hver gang

Stephanie Surrugue er helt afklaret med, hvorfor hun ikke kan sige ja til en plads som nydanser i ‘Vild med dans’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 22. september 2021 kl. 16:56

Den internationale korrespondent Stephanie Surrugue er efterhånden blevet spurgt en del gange, om hun ikke kunne have lyst til at medvirke i underholdningsprogrammet ‘Vild med dans’.

Men hvert år har TV 2 fået det samme svar fra den 44-årige DR-korrespondent.

– Det skal jeg ikke. Jeg tror, det er meget svært at danse en cha cha cha og så næste morgen lave et eller andet om international politik. Så jeg synes, det er svært at få til at hænge sammen med mit arbejde, siger hun, da hun til fredagens udgave af ‘Vild med dans’ møder op for at heppe på Michelle Kristensen og Mads Vad.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Stephanie Surrugue fortæller, hvordan det går med kærligheden…

Hun uddyber:

– Det clasher med min blufærdighed og troværdighed. Men så er det jo fedt at få lov til at komme herud med Pernille (kæreste til Michelle Kristensen, red.). Jeg har nemlig ikke været ude og se det før.

Hun indrømmer gerne, at hendes nuværende danseevner også har en indflydelse på valget om at takke nej til ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: Sådan deler Remee og Mathilde datteren

– Men jeg kunne godt finde på, hvis jeg altså en dag ikke skulle lave nyheder og være død-alvorlig hele tiden, ja så kunne jeg godt finde på det. Men jeg ville være sådan én, der blev stemt ud, siger Stephanie med et smil.

Stéphanie Surrugue flyttede fra Paris og tilbage til Danmark i begyndelsen af januar i år, men hun afviser ikke at rejse ud i verden igen. Stephanie danner stadig par med franskmanden Jean, og de to kører for tiden et langdistanceforhold.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitydeltager gift med Rasmus Paludan