Ny ‘X Factor’-dommer har grineren på: Hvor er det pinligt

Martin Jensen har svært ved at holde latteren tilbage, når håbefulde audition-deltagere i fuld alvor tror, de har talent.

Af Kenth G. Madsen - 6. januar 2021 kl. 8:54

Den ny ‘X Factor’-dommer, DJ Martin Jensen, har haft et sjovt audition-forløb i efteråret, hvor han for første gang har arbejdet sammen med Oh Land og Thomas Blachman. Det sværeste for ham har dog været at holde grinet tilbage under audition-forløbet, hvor flere tusinde håbefulde deltagere sættes til skue for sagkundskaben.

– Vi har alle oplevet audition-deltagere i ‘X Factor’ på tv, der virkelig tror, de har talent. Hvor pinligt! Men jeg kan fortælle, at det er endnu værre, når man som jeg har oplevet dem alle på tæt hold! Så når folk helt ærligt tror, de har talent, så kan jeg ikke lade være med at flække af grin, selvom jeg naturligvis skal forsøge at holde masken, men det er svært, siger den 29-årige DJ, der kun har rosende ord tilovers for sine dommerkollegaer.

LÆS OGSÅ: Blachman om de nye: De griner af mig

LÆS OGSÅ: Ærlige Remee: Derfor forlod jeg ‘X Factor’ efter sæson 3

– Det er gået rigtig fint. Oh Land og Blachman har været søde og åbne. Det er gået langt over forventning, siger han, der har arbejdet med store internationale stjerner som Ed Sheeran, Katy Perry og Jason Derulo. Og så er han manden bag verdenshits som ‘Solo Dance’, ‘All I Wanna Do’ og ‘Nobody’, der sammen med en række andre hits har været med til at give ham over 2,5 milliarder streams på verdensplan.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Her er årets vindere

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Martin Jensen (@djmartinjensen)

Læs mere om