Ny 'Paradise'-hunk udlever sin mors drøm - Her & Nu

Ny 'Paradise'-hunk udlever sin mors drøm

26-årige Jonas havde ingen planer om ‘Paradise’, men det havde hans mor derimod.

Af Emilie Holm Egebro - 24. november 2016 kl. 10:29

Mange unge mennesker drømmer om at tjekke ind på det luksuriøse ‘Paradise Hotel’. Den veltrænede Jonas Ptak er ikke en af dem, men alligevel er han blandt de kommende deltagere takket være sin mor.
– Jeg sagde ja til at deltage i programmet, fordi jeg søger personlig udvikling. Normalt, når jeg spiller computerspil, så er risikoen ikke særlig stor, da man bare starter forfra, når man dør. På ‘Paradise’ er det lidt sjovere på grund af de udfordringer og det psykiske pres, der er, siger Jonas og fortsætter:
– Jeg meldte mig kun til programmet, fordi min mor synes, det var en pisse sjov ide. Jeg har kun set en enkelt sæson, så jeg ved egentlig heller ikke så meget om det. Min mor synes, det er et fedt program, og jeg tror lidt, at hun kan se sig selv få den her oplevelse, som hun mener, det er. Så jeg tænkte bare: Okay, så tager jeg den da for hende.
Jonas har indtil nu nydt at være på hotellet og regner med, at han kommer til at blive fremstillet som en Kloge-Åge uden at være det. Desuden regner han med at blive set som en taktikker med sig selv som største fjende.
Se galleriet med Jonas øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Ny paradiso spiller computer ti timer om dagen
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere
LÆS OGSÅ: Ny paradiso har kriminel fortid: Kan du genkende ham?
LÆS OGSÅ: TV3 afslører lidt om de nye ‘Paradise’-deltagere
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.