Ny 'Paradise'-fyr: Jeg er en god blanding af Patrick og Krudte

En kommende paradiso beskriver sig selv som en blanding mellem to af sidste års fyre.

Af Emilie Holm Egebro - 6. december 2016 kl. 9:09

I to sæsoner har ‘Paradise’-hunken Patrick Brylov prydet skærmen i det populære program. I næste sæson, som optages netop nu, er der kommet nye veltrænede fyre til. Én af dem har dog Patrick som sin klare favorit:

Paradise Hotel 2015

Her ses Patrick fra sæson 11 og 12 (Foto: TV3)


– Jeg synes, at Patrick er sindssygt grineren. Ham og Christina Maria fra sidste sæson lavede noget vildt fedt tv. Det kunne jeg virkelig kigge på en hel aften, så de er mine favoritter blandt tidligere deltagere, forklarer paradisoen Anders, som dog også ser en vis lighed mellem ham selv og Patrick:
LÆS OGSÅ: Er Christophers tvilling med i ‘Paradise Hotel’?
– Jeg vil beskrive mig selv, som en god blanding mellem Patrick og Krudte fra sidste sæson. Jeg er nemlig en ret følsom fyr, men samtidig kan jeg også godt lide at sætte gang i festen og fyre den max af, forklarer Anders.
Foto: TV3

Her ses Krudte fra sæson 12 (Foto: TV3)


Anders afslører, at han ser sex som en del af oplevelsen ved at være med i ‘Paradise Hotel’. Han har derfor planer om, at der skal ske ting og sager under lagnerne, mens han er deltager på hotellet.
Se billeder af Anders øverst.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører: Disse paradisoer har jeg knaldet med
LÆS OGSÅ: Ny paradiso om sin barndom: Min far døde af en overdosis
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere
 
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.