Ny landmand: Der er ged i kærligheden

I premiereafsnittet af aftenens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ kan du møde hollandske Ruud.

Af Flemming Vitus - 16. august 2016 kl. 18:55

I aften er der premiere på en ny sæson ‘Landmand søger kærlighed’. Her skal vi blandt andet møde 22-årige Ruud Derks, som endnu ikke har været så heldig med kærligheden i sit liv. Den hollandskfødte fyr har prøvet at være i flere forhold, men de har aldrig holdt særlig længe.
– Det længste er vel nok 3-4 måneder, så er det endt med for meget bøvl, og det kan jeg ikke bruge tid på. Jeg skal have ro i hovedet til at passe mine geder. Det er derfor et plus, hvis min kæreste kan lide geder. Hun skal i hvert fald have en hobby af en eller anden slags, så hun ikke hele tiden skal rende i byen. Et godt udseende gør jo heller ikke noget, siger Ruud, som indtil videre kun har sin to år gamle hund Boris at gå tur med.
– Det er lidt kedeligt at bo alene, og jeg savner så afgjort en kæreste. Nu kan jeg jo ikke afsløre så meget om programmet, men seerne kan helt sikkert glæde sig. Jeg føler i hvert fald selv, at det gik rigtig godt, understreger Ruud, der selv har valgt de fem kæresteemner.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Frede klar til ‘Paradise Hotel’
‘Mine venner tilmeldte mig’
Selvom Ruud savner en kæreste, var det dog ikke ham selv, der kom på ideen om at tilmelde sig til ‘Landmand søger kærlighed’.
– Så ensom er jeg nu heller ikke. Det var to af mine venner, der sørgede for at kontakte TV2. De vidste godt, at jeg ikke selv ville gøre det. Men de mente åbenbart, at der nu skulle ske noget. Og jeg har da heller ikke på noget tidspunkt fortrudt, at jeg valgte at sige ja, forklarer Ruud og fortsætter:
–  Mit største problem var at få optagelserne indpasset i min daglige arbejdsrytme. Nu arbejder jeg ret meget, så jeg blev nødt til at få hjælp fra en af mine kammerater. Ellers havde jeg ikke været i stand til at gennemføre de mange optagelser.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Landmand’-pars søn er blevet døbt
‘Det gik amok på Facebook’
Ruud bor på en gård og beskriver sig selv som naturmenneske og dyreelsker. Især én slags dyr har dog en særlig plads i hans hjerte.
– Jeg har altid gerne ville arbejde med geder, og den drøm er blevet opfyldt. Jeg nyder hver dag sammen med de 500 dyr, men selvfølgelig holder jeg også fri. Hver tredje weekend, og her kan jeg godt finde på at tage til gedemesse i Holland, griner Ruud, som har fået meget kvindeopmærksomhed efter traileren til programmet:
– Det gik helt amok på Facebook efter, at TV2 viste en trailer om programmet. Det var så vildt, at jeg valgte at lukke min Facebookprofil. Det bliver lidt spændende at se reaktionen efter det første program, forklarer landmanden.
Se med i aften klokken 20:00 på TV 2, når ‘Landmand søger kærlighed’ sender første afsnit.
Smugkig lidt af afsnittet nedenfor:

LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu har han fundet den
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.