Numse-Rasmus: Skal jeg have mit eget talkshow? - Her & Nu

Numse-Rasmus: Skal jeg have mit eget talkshow?

Hele Danmarks numsemand drømmer om at få sit eget talkshow, og nu spørger han danskerne om hjælp.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 12. juni 2014 kl. 11:34

 Den 39-årige Rasmus Billing Birnbaum, kendt fra ‘Singleliv’ og ‘Et ton cash’, lægger nu op til, at han skal have sit eget talkshow på nettet. Men han vil til at begynde med gerne lige have danskernes besyv med.
-Hvor mange synes egentlig, at det ville være rigtig, rigtig spændende, hvis jeg fik mit eget talkshow, spørger numse-Rasmus i en spritny video, som han netop har postet på facebook.
-Det gælder om, at jeg inviterer alle mulige gæster ind til numsen her, og det kan være alle mulige slags gæster inden for realityverdenen, men også andre kendte mennesker, som tør sidde i den varme stol, siger han i videoen.
Han anerkende også selv, at hans ide måske er lidt frisk.
-Det kan godt være, at folk tænker, at jeg er fucked op, men jeg er fucking ligeglad, fastslår numsen.
Se Rasmus’ video herunder:
https://www.youtube.com/watch?v=xS4nGFeokM4#t=44
Deltag i afstemningen herunder:

Synes du, at Numse-Rasmus skal have sit eget talkshow?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus inviterer til 40-års fødselsdag
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.