Nu skal børnene vise deres musiktalent

I aften slår TV 2 dørene op for ‘Voice – junior’, hvor de unge sangtalenter skal imponere de tre coaches.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. april 2014 kl. 18:00

Fra i aften på TV 2 og de næste syv fredage skal unge håbefulde sangtalenter mellem otte og 14 år overbevise de tre coaches om, at de er værd at satse på, når den store sangkonkurrence ‘Voice – junior’ skydes i gang. 
Mikkel Kryger fra ‘Go’ morgen  Danmark’ er vært, og de tre coaches, der med ryggen mod scenen udvælger de unge stemmer, som har potentiale til at synge sig hele vejen til finalen, er sangerne Oh Land, Joey Moe og Wafande, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.
– Det er fabelagtigt at kunne give noget videre til den aldersgruppe. De medvirkende er på den alder, hvor jeg begyndte, siger Joey Moe i pressemeddelelsen.
LÆS OGSÅ: Medina chokerer med nyt album
Tre blind auditions
Coachene sidder i de første tre blind auditions med ryggen til scenen og bedømmer udelukkende de unge sangtalenter på stemmen. Herefter tager coachene hver ni børn med videre til workshoppen, hvor de udvælger tre, der skal dyste imod hinanden i to battlerunder.
Herfra går ni deltagere videre til kvartfinalen, og seks vil gå videre til semifinalen, hvor det bliver afgjort, hvilke tre unge sangtalenter der skal dyste i finalen.
LÆS OGSÅ: De vandt til årets ‘Zulu Awards’
Seerne bestemmer i finalen
I finalen, der sendes direkte på TV 2 fredag den 23. maj, er det seerne, der får det sidste ord og kårer den endelige vinder.
Vinderen får et rejsegavekort til en værdi af 50.000 kr., så han eller hun kan invitere hele familien og måske en enkelt ven med på en drømmeferie.
Du kan følge ‘Voice – junior’ på TV 2 hver fredag aften klokken 20.00 frem til den store livefinale den 23. maj.
LÆS OGSÅ: Claudia er ‘Årets ku’ godt’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.