Nora sårer Sille: Det gør mig ked af det

Hvor gode veninder var Sille og Nora egentlig på ‘Paradise Hotel’, og hvor gode veninder er de i dag?

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. oktober 2021 kl. 8:55

I ugens afsnit ‘Paradise Hotel’ kan man se, hvordan Nora (Stine i programmet, red.) og David ikke kan stå for fristelsen og kommer til at kysse. Det gør de, selvom de begge to har en seriøs flirt kørende med henholdsvis Andreas og Sille.

Især Sille og Nora er gode veninder, og derfor kan man undre sig over, at Nora vælger at kysse med en fyr, som hun ved, at hendes gode veninde er blevet glad for.

LÆS OGSÅ: Genkender du Lucas fra ’Nybyggerne’? Her har du set ham før

Nora fortæller om sin oplevelse med at deltage i ‘Paradise Hotel’…

Det gav dog også lidt dårlig samvittighed hos Nora. Det indrømmer hun nu på den anden side af opholdet i Mexico.

– Jeg havde det ikke just fantastisk med at kysse med David bag Silles ryg, men samtidig er det ‘Paradise Hotel’, og der er langt hen ad vejen åbent spil til alle. Vi er trods alt ikke særlig langt inde endnu. Det gør mig ked af det den dag i dag, at det er noget, der har såret Sille, men der er ikke så meget at ændre nu, fortæller Nora til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-stjerne i stor sorg: Jeg har grædt hele ugen 

Veninder eller konkurrenter?

I det hele taget kan man som seer af ‘Paradise’ godt blive lidt forvirret over, hvorvidt de to babes oprigtigt er gode veninder. For samtidig med at de spiller sammen, ser de hinanden som konkurrenter.

LÆS OGSÅ: Højgravide Mathilde Gøhler: Klar til baby

– Mit forhold til Sille inde på hotellet var rigtig godt. Vi var og er utroligt gode og tætte veninder, også den dag i dag. Man kan sagtens være gode veninder trods modstandere samtidigt i et spil derinde, og det skal mig og Sille jo være på et eller andet tidspunkt. Det skal vi alle, forklarer Nora.

Sammen med Sille lavede hun helt fra begyndelsen en aftale om, at de skulle spille sammen så lang tid, det var muligt, og så lang tid, det kunne være en fordel for dem hver især.

LÆS OGSÅ: Morten Kjeldgaard taler ud: Min mor ville kurere min seksualitet