Nikoline og Simon åbner op om forholdet

Nu fortæller de to unge sangtalenter, hvordan det står til med ‘X Factor’-flirten. Det er i hvert fald sikkert, at de skal ses, når de vender tilbage til Jylland.

Af Lykke Buhl og Caroline Grønne Wigdal - 27. marts 2021 kl. 0:04

Den seneste uge er det kommet frem, at der er opstået sød musik mellem de to ‘X Factor’-deltagere Nikoline Steen Kristensen, 17, og Simon Kozma, 19.

Derfor er det en glædelig nyhed for dem, at de begge er videre i konkurrencen, og at de den næste uge frem til semifinalen igen kommer til at se en masse til hinanden.

– Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige. Simon og jeg klinger rigtig godt sammen. Jeg tror, vi er ved at finde lidt ud af det. Men vi har det i hvert fald sjovt sammen, siger Nikoline efter liveshowet til HER&NU.

LÆS OGSÅ: UHH! Romance i ‘X Factor’

Der er dog ikke nogen flirt, der skal komme i vejen for hendes målrettethed med musikken og med sin deltagelse i programmet.

– Nu er det jo ‘X Factor’, der har vores fulde fokus, det arbejder vi jo benhårdt på. Men vi er jo tit til noget fælles og snakker en masse i pauserne. Vi er jo ét stort fællesskab, siger hun.

Hun ved godt, hvorfor der er så god kemi mellem Simon og hende.

– Han har bare lige så plat humor, som jeg har, griner hun.

Nikoline har ikke flere kommentarer til forholdet til Simon, men hun bekræfter, at han måske kunne blive mere end en ny ‘X Factor’-ven.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Foto: Lasse Lagoni

Skal ses i Jylland

Simon indrømmer gerne, at han har det rigtig godt i Nikolines selskab, men han synes også, at historien har taget fart.

– Vi er ikke kærester, men vi har det bare rigtig godt, når vi er sammen. Men vi har det rigtig godt sammen alle sammen. Det er en ting, der bare er blevet gjort større, end det i virkeligheden er, siger han om opmærksomheden omkring ham og Nikoline som et nyt ‘X Factor’-par.

LÆS OGSÅ: KÆMPE CHOK: The Kubrix ude af ‘X Factor’

For Simon er det også stadig ‘X Factor’, der er det allervigtigste, så derfor har han heller ikke tid til at ses med Nikoline – udover når de ses til prøver.

Det har været lidt overvældende for ham at læse i medierne, at han er blevet kærester med Nikoline.

– Vi har lige lært hinanden at kende, så at der over alle medier står: ”De bekræfter, de er blevet kærester”, det er løgn. Men det er jo præmissen, når man kommer med i sådan et program, som det her. Og vi tager det med et smil, vi griner af det og tager det ikke for tungt, siger han.

Foto: Lasse Lagoni

Når ‘X Factor’ på et tidspunkt slutter, og Simon og Nikoline er tilbage i hjemmet i henholdsvis Thisted og Sørvad, er det allerede på plads, at de skal ses.

Det gælder dog også de andre deltagere, hvor der i det hele taget er et meget stærkt sammenhold.

– Vi skal alle i ‘X Factor’ holde en reunion fest, fortæller Nikoline.

LÆS OGSÅ: Oh Land raser over denne kommentar