Nikolaj Lie Kaas gør comedy-comeback

Nikolaj Lie Kaas vender tilbage som vært på TV 2 Zulu.

Af Louise Vilsbøl - 27. juni 2017 kl. 14:31

Nikolaj Lie Kaas er tilbage i rollen som vært ved ‘Zulu Comedy Galla’, som i år holdes d. 31. august i Operaen i København. Det er fjerde gang, at skuespilleren tager værtstjansen, som han også havde i 2009, 2011 og 2012, men han var alligevel ikke i tvivl, da han hørte, at jobbet var ledigt.
– Jeg tager tjansen som galla-vært. Selvfølgelig! Det er en fornøjelse at være tilbage. Showet er skide sjovt at være med til, og det er et rush at lave tv på den måde. Min opgave som vært er at få både publikum og seere til at føle sig godt tilpas, samtidig med at showet også skal have noget kant. Jeg glæder mig meget til at være en del af ’ZULU Comedy Galla’-familien igen, siger Nikolaj Lie Kaas i en pressemeddelelse.
Og der er ingen tvivl om, at seerne godt kan begynde at glæde sig – allerede i showets teaser-video snaver værten med Ghita Nørby og giver Mick Øgendahl tørt på, se bare her.
LÆS OGSÅ: Husker du Ann-Beth fra ‘De unge mødre’?


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter afslører: Sådan går det efter skilsmissen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.