Nikita Klæstrup spottet med Amalies eks

Niktika Klæstrup og Mikkel Skelskov er ved flere lejligheder blevet spottet sammen.

Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 1. maj 2016 kl. 22:25

Når realityshowet ‘Amalies baby’ får premiere på torsdag på TV3, kan man følge den rutsjebane af følelser, Amalie kom ud på, da hun blev gravid med Mikkel Skelskov.
Amalie: Jeg spreder IKKE ben for Mikkel!
Tv-optagelserne var netop startet, da Amalie skrottede forholdet til 23-årige Skelskov. Produktionsselskabet STV, der står bag ‘Amalies baby’, sadlede dog hurtigt om og lavede i stedet en lang række optagelser med Mikkel og Amalie hver for sig. Noget der gav en del udfordringer, da Mikkel ikke har noget kørekort og var afhængig af, at Amalie kunne køre ham rundt.
LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov om bruddet: Amalie var mig utro med Peter
Til gengæld er han god til at komme i kontakt med andre kvinder, så man ser ham i stedet en del sammen med Nikita Klæstrup. De optagelser er ifølge HER&NU’s oplysninger fra den periode, hvor bloggeren netop var begyndt at date Oliver Bjerrehuus.
Forleden blev parret igen spottet sammen. Denne gang på Café Victor i det indre København. Her blev de både filmet, mens de drak en kop kaffe sammen. Bagefter optog de et par scener, hvor de henholdsvis skulle komme gående og give små interviews til tv-holdet.
Se alle billederne i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Gravid Amalie Szigethy er single
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Peter Birch er blevet single
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.