'Singleliv'-Nicky har fundet drømmepigen

Storcharmøren har givet os fest for alle pengene, men han savnede pigen i sit liv – og pludselig stod hun der.

Af Maiken Støvring - 10. februar 2013 kl. 12:36

Weekend efter weekend lagde Nicky damer – og hele flasker ned på stribe – for det var nemlig de færreste, der kunne stå for Nickys charme og store muskler. Alligevel skulle der gå lang tid, før Nicky fandt den helt rigtige pige.
– Jeg har fået en kæreste, men ikke en fra ‘Singleliv’. Jeg mener ikke selv, at jeg skal bruge et program for at finde kærligheden, og det har jeg bevist overfor mig selv nu, fortæller storcharmøren til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Kim er blevet single
Dammetækket skaffede ham TV-tid

Nicky har aldrig haft problemer med at score damer. (Foto: Privat/Facebook)

Nicky har aldrig haft problemer med at score damer. (Foto: Privat/Facebook)


Nicky mener selv, at han har været sammen med 50-100 kvinder, og i programmet viste Nicky også, at han nemt kunne score de mange smukke kvinder.
– Det har aldrig været svært at date. Jeg har været på gode dates med piger, som ikke har været specielt generte, men søde og friske – og de har givet mig gode oplevelser, forklarer han.
Nicky viste allerede sin charme og dametække på ‘Paradise Hotel’, og det var da også turen til Mexico, der banede vejen til ‘Singleliv’.
LÆS OGSÅ: Kit fra ‘Singeliv’: Jeg vil anerkendes 
Vil gerne lave mere TV
Storcharmøren lægger ikke skjul på, at han elsker at lave TV, og derfor er det absolut ikke utænkeligt, at seerne får lov at se den flotte fyr tone frem på skærmen igen.
– Jeg må indrømme, at jeg savner at lave TV. Det er jeg helt vild med, og jeg har altid fået stor ros for det, jeg har medvirket i, siger han og fortsætter.

– Jeg vil gerne fortsætte med at lave TV, men ikke ‘Singleliv’ – det er der jo ingen grund til, efter jeg har fundet min store kærlighed, slår en forelsket Nicky fast.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.