AFSLØRING: Nadia Shila filmer til nyt DR-program - Her & Nu

AFSLØRING: Nadia Shila filmer til nyt DR-program

Den gravide og hjemløse ‘De unge mødre’-deltager er gået i gang med optagelserne til en ny dokumentar.

Af Jonas Sand - 8. august 2017 kl. 08:55

I går kunne vi på Realityportalen.dk afsløre, at ‘De unge mødre’-deltageren Nadia Shila Petersen er med, når Kanal 4 den 22. august sætter gang i en ny sæson af reportageserien. Men det er ikke kun her, man kan følge med i den unge mors liv.
LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.
Ifølge Realityportalens oplysninger har DR3 nemlig kontakt til Nadia Shila, fordi man er interesseret i at følge hendes færden i USA. Derfor har man allieret sig med en fotograf bosat i Los Angeles, og man har netop skudt gang i optagelser, der skal tage seerne helt tæt på hendes tilværelse.
Redaktionsleder hos DR Ung, Andreas Gabrielsen, bekræfter oplysningerne over for Realityportalen.dk, men han fortæller, at det stadig er tidligt i forløbet. Derfor ved man på nuværende tidspunkt ikke med sikkerhed, om der bliver tale om en kort dokumentar eller en decideret serie.
– Det er rigtigt, at vi optager med hende, men vi er kun lige gået i gang. Vi ved derfor heller ikke præcis, hvad det ender med, fordi hun jo i øjeblikket befinder sig i en tilværelse, hvor tingene meget hurtigt kan ændre sig. Vi ved selvfølgelig, hvad vi gerne vil have ud af optagelserne, men det er endnu for tidligt at sige, om det ender sådan, siger han.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila fortsætter i ‘De unge mødre’
Ingen løn
Andreas Gabrielsen løfter sløret for, hvorfor man har valgt at følge livet hos Nadia Shila, som både er hjemløs og venter barn med sin fængslede forlovede, der er HIV-positiv – en sygdom, han dog er i behandling for – mens hun i Danmark kræves fængslet af anklagemyndigheden, der har tiltalt dem for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner.
– Vi synes, at det er en interessant sag, og mig bekendt er det første gang, at en ung, dansk pige står i sådan en situation. Det er både fascinerende og en vigtig historie at fortælle, siger han.
LÆS OGSÅ: Ung mor har født sin tredje søn
Han slår fast, at den unge mor ikke får betaling for at medvirke, men han bekræfter, at man har stillet hende en telefon til rådighed.
– Hun har lånt en telefon af os, så vi kan komme i kontakt med hende. Hun har selv en eller to telefoner, men de er ikke kædet sammen med et teleselskab, og hun kan derfor kun bruge dem, når hun er et sted, hvor der er WiFi.
– Derfor besluttede vi os for at låne hende en telefon, så vi hele tiden kan komme i kontakt med hende og omvendt. Men hun får altså intet honorar for at medvirke, og vi skal også have telefonen igen, når optagelserne er slut, slår han fast.
LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen kæmper: Bliver jeg ved med at have det så dårligt?

Artiklen fortsætter under klippet, hvor du kan høre Nadia Shila fortælle, at sønnen Kyle ikke var planlagt.


LÆS OGSÅ: Nadia Shila vil hjem til Danmark: Jeg vil tage min straf
En masse søde og spændende følgere
Det er altså ikke udsigten til rigdom, der har fået Nadia Shila til at lyne teltet op og invitere både DR3 og Kanal 4 indenfor. Den unge mor bekræfter dog også, at hun har takket ja til at blive fulgt af endnu et kamerahold, selv om hun faktisk ikke ved, hvad det hele ender med.
– Ja, vi optager. Jeg ved faktisk ikke, hvad det skal blive til. Jeg ved bare, at de vil følge mig, til Hope er født, siger Nadia Shila til Realityportalen.dk og afslører, hvorfor hun gerne vil dele ud af sit liv, selv om hun får stor kritik på de sociale medier.
– Det gør jeg, fordi jeg stadig har en masse spændende og søde følgere, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila-indsamling fjernet: Vi har en begrundet mistanke om misbrug
LÆS OGSÅ: Nadia Shila lagt i håndjern, da sønnen Kyle blev fjernet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.