Nelly indtager Blå Ø: Derfor skiftede jeg

‘Bikini Island’-deltageren valgte som den eneste her til aften at skifte ø.

Bikini Island
Af Mikkeline Andersen - 2. september 2015 kl. 22:40

Her til aften var der for allerførste gang venne-valg i ‘Bikini Island’, og selvom Pink Ø havde troen på, at de ville ende som den største ø, så blev det ikke sådan. Nelly valgte nemlig at skifte sit pink armbånd ud med det blå.
– Jeg skifter til Blå Ø, fordi jeg føler, at min chance for at være en del af spillet er større her end på Pink Ø, siger hun til Realityportalen.dk og uddyber:
– Jeg føler, at jeg på Pink Ø bare vil blive en brik i nogle andres spil. Så den afgørende faktor for mit valg er, at jeg stod meget usikkert på Pink Ø.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er de HOTTE ‘Bikini Island’-deltagere
Blå Ø står sammen
I ‘Bikini Island’ gælder det om at bo på den største ø, hvis man vil sikre sin videre deltagelse i spillet. Derfor gælder det om at have det bedste sammenhold – og være de bedste venner.
– Min opfattelse er, at Blå Ø er fælles om at tage beslutninger. Alle har til en vis grad havde noget at sige, hvorimod der på Pink Ø er nogle, der har mere at sige end andre, fortæller Nelly.

Dermed bliver det Pink Ø, der i morgen skal sende en ven hjem til Danmark.
LÆS OGSÅ: ‘Bikini Island’-Bust om Savas’ kærlighedserklæring: Det er da altid rart, men…
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.