Natascha Lineas søn får 6 navne - Her & Nu

Natascha Lineas søn får 6 navne

Natascha Linea afslører nu sin søns fulde navn, og det er ikke et kort et af slagsen.

De unge mødre
Af Louise Vilsbøl - 27. maj 2016 kl. 10:25

Allerede i sin graviditet besluttede Natascha Linea Kaup fra ‘De unge mødre’ sig for, at hendes søn skulle hedde Novah, men nu har hun offentliggjort hans fulde navn, og der går nok et par år eller flere, før han selv kan sige hele navnet. Den søde lille fyr får nemlig hele seks navne.
– Så kunne jeg ikke holde det hemmeligt mere, gudmoren har også fået det fulde navn at vide nu. Er simpelthen så glad for navnet, at jeg har lyst til at fortælle det til alle i hele verden. Hvad skal barnet hedde? Novah Noice Bassam Christian Bach Kaup, skriver Natascha Linea på sin blog.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea slipper for kommunen: Det er så dejligt
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg er mere ked af Lias tvangsfjernelse nu
Navnet er ikke uden betydning
Og selvom det er et langt navn, så er det bestemt ikke tilfældige navne. Fornavnet Novah Noice har Natascha Linea valgt, fordi hun synes, at det er sødt, og så er det NN, ligesom datteren Lia hedder Lia Linea og har LL som initialer i sit fornavn. Mellemnavnet Bassam er fra en, som hjalp hende igennem graviditeten, så hun ikke stod helt alene, forklarer hun på bloggen.
Mellemnavnet Christian stammer fra Natascha Lineas far. Det tredje mellemnavn er Bach, og det stammer fra Natascha Lineas tante og kusine, som også skal være gudmor. Efternavnet er Natascha Lineas eget og hele hendes families.
Natascha Linea vil desuden selv ændre sit mellemnavn, så hun også kommer til at hedde Bach, ligesom sønnen Novah. Datteren Lias fulde navn er Lia Linea Flink Kaup Andreasen.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea har fået tatoveret ‘De unge mødre’-logo
LÆS OGSÅ: Natascha Linea træt af mænd: De er kun til besvær
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.