Natascha Linea fyret som reklamebud - Her & Nu

Natascha Linea fyret som reklamebud

Det blev kun til lidt mere end en måned som reklameomdeler for ‘De unge mødre’-deltageren.

Af Jonas Sand - 20. september 2017 kl. 19:25

Det var en lykkelig Natascha Linea Kaup, der sidste måned fortalte, at hun havde fået et fritidsarbejde som reklameomdeler. Men nu er den tid forbi. På sin blog fortæller ‘De unge mødre’-deltageren nemlig, at hun er blevet fyret, og over for Realityportalen.dk bekræfter hun, at hun ikke længere har jobbet.
– Ja, jeg er blevet fyret. Jeg undrede mig, fordi mine reklamer ikke var kommet i torsdags, så jeg ringede derind om aftenen. Her sagde de, at det bare var en fejl, og at de ville komme fredag. De kom dog heller ikke der, så jeg ringede derind igen, fortæller den unge mor.
– Her fik jeg så at vide, at de havde givet min rute til en 13-årig dreng, fordi det jo er et ungdomsarbejde. Jeg ved jo godt, at det bare handler om, at han er billigere end mig, fordi jeg er fyldt 18, men jeg er da godt nok træt af det.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Natascha Linea fortælle, hvorfor en uddannelse er vigtig for hende:


LÆS OGSÅ: Ærlig ung mor åbner op efter indlæggelse: De tror, jeg lider af skizofreni
Tilbudt ny rute
‘De unge mødre’-deltageren ærgrer sig i den grad over, at det kun blev til lidt mere end en måned som reklameomdeler.
– Jeg nød virkelig at gå med dem. Det var rart med den friske luft, og det gav mig mulighed for at tilbringe lidt dejlig tid med mine børn. Så det er da ærgerligt, at det nu er slut, siger Natasha Linea, der faktisk havde fået mulighed for at fortsætte jobbet.
– De ringede kort efter og tilbød mig tre andre ruter, hvor de mangler en omdeler. Det sagde jeg nej til, fordi jeg er utilfreds med deres behandling. De kunne jo bare have fået drengen til at tage en af de tre andre ruter, og jeg vil heller ikke risikere at blive fyret igen, hvis nu de pludselig finder billigere arbejdskraft igen, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Ung far vender tilbage til skærmen
LÆS OGSÅ: Ung mor laver porno igen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.