Natascha Linea: Det var ikke terror

Natascha Linea fra ‘De unge mødre’ mener ikke, at hændelserne i København i weekenden var terror.

De unge mødre
Af Louise Vilsbøl - 17. februar 2015 kl. 8:48

Hvis Natascha Linea fra ‘De unge mødre’ troede, at hun var et varmt emne, da hun for få uger siden fortalte, at hun bollede med Sidney Lee, så er det intet imod, hvad hun er nu. På sin facebookside har hun nemlig skrevet, at det, der skete i København lørdag aften og natten til søndag, ikke ikke var terror.
– Terror i København? – Hvor? Det der skete i København er så tragisk, der døde 2 civile, og der blev såret 5 betjente. Men det har intet med terror at gøre. Terror er det, der skete med World Trade Center og islamisk stat, men det, der skete i Danmark i weekenden, er bare en tosse, hvor det slog klik for ham, skriver den unge mor.

Natascha Lineas statusopdatering

Natascha Lineas statusopdatering på facebook, hvor hun ytrer sin mening om terror-angrebet i København (Foto: Facebook)


Og den ytring har fået rigtig mange til tasterne, men det er altså ikke med støttende ord og jubel over Natascha Lineas holdning – tværtimod.
LÆS OGSÅ: Er Natascha Linea gravid igen?
Natascha Linea er færdig med Sidney Lee
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare
Du er et dårligt eksempel
Flere udtrykker deres forargelse over den unge mors holdning. En skriver blandt andet, at om end ikke andet, så kan hun bruges som dårligt eksempel, mens flere påpeger, at hendes udtalelser er respektløse.
Er målløs over, at man kan være uintelligent og respektløs. Jeg gider da bestemt ikke, at mine børn skal vokse op i DK, hvis det indeholder så snot dumme personer som dig. Befri os vel, skriver Camilla Pedersen i kommentarfeltet med henvisning til slutningen af Natascha Lineas status, som lyder:
– Hvad er det for et land, Danmark er ved at blive til? – Det er ikke et land jeg vil have, min lille datter skal vokse op i, hvor alle kriminelle handlinger næsten bliver stemplet som terror angreb.
Hvad mener du? Har hun ret, eller er hendes udtalelser respektløse?
LÆS OGSÅ: Sidney Lee forstår ikke Natascha Linea
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Bents forlovelse: Det er pisse svært
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.