Natascha Linea: Bent og Sidney er samme type

Det ser måske ikke sådan ud, men faktisk har Bent og Sidney Lee nogle fælles træk, som Natascha Linea fra ‘De unge mødre’ ikke kan stå for hos en fyr.

De unge mødre, Singleliv
Af Louise Vilsbøl - 28. januar 2015 kl. 13:20

Realityportalen kunne i sidste uge afsløre, at Sidney Lee og Natascha Linea fra ‘De unge mødre’ har fundet sammen. Sidenhen har unge mor udtalt, at de ikke er kærester, men at de “bare boller”, hvilket har ført til heftig debat på de sociale medier.

Natascha Linea og Bent, mens der stadig var amoriner i luften. (Kanal 4/Janus Nielsen)

Natascha Linea og Bent, mens der stadig var amoriner i luften. (Kanal 4/Janus Nielsen)


At folk har travlt og har mange meninger om hende, kommer ikke bag på den unge mor. Og i virkeligheden rører det hende slet ikke, hvad folk siger om hende, når de ikke kender hende. Men hvad med dem, der kender hende – hvad har Bent, som er far til Natascha Lineas datter Lia, sagt til den nye mand i Natascha Lineas liv?
– Bent har faktisk ikke sagt andet, end at han synes, at aldersforskellen er for stor – det synes han han er klamt, men ellers har han ikke sagt noget, fortæller Natascha Linea, som slet ikke selv tænker på aldersforskellen.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare
De er begge beskytter-typen
Reality Awards

Er Sidney og Bent som to dråber vand? Foto: SBS


Hun har tidligere sagt, at Sidney er lige hendes type, og her vil de trofaste ‘De unge mødre’-seere måske undre sig. For han ligner ikke ligefrem ekskæresten Bent – i hvert fald ikke på det ydre.
– Bent og Sidney er forskellige, meget forskellige, men de er begge “beskytter-typen”, som jeg elsker ved en fyr. Jeg har altid været til den slags typer, forklarer hun og fortsætter:

– De er begge mega sjove at være sammen med, og så er de begge to meget beskyttende.
LÆS OGSÅ: Er Natascha Linea gravid?
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Forholdet til Bent skal fungere
Jeg var bange for folks reaktion
I forhold til udseendet er der dog ikke mange fælles træk ved ekskæresten og den nye flirt, det erkender Natascha Linea. Men her trækker Sidney det længste strå.
-Bent var normalt ikke min type. Jeg kan lide begge dele, men jeg har altid været mest til Sidney-typen, men jeg aldrig gjort noget ved det, for da jeg var yngre, var jeg bange for folks reaktioner. Så jeg fandt en med Bents udseende, som var mere normalt, fortæller hun og understreger, at hun ikke længere er bange for folks reaktion.

– Jeg er sammen med dem, jeg er sammen med, og så det lige meget, hvordan han ser ud. Bare han gør mig glad, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Er Natascha Linea og Sidney Lee kærester?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.