Natascha Linea ændrer juleplaner

‘De unge mødre’-deltageren har truffet en stor beslutning omkring julefejringen i år.

Af Jonas Sand - 13. november 2017 kl. 19:25

Julen står for døren, og det kan være svært at få råd til det hele. Derfor har de fattigste familier mulighed for at søge julehjælp og dermed få lidt hårdt tiltrængt støtte i en økonomisk trængt måned. Det samme gjorde Natascha Linea sidste år, men det medførte stor kritik af ‘De unge mødre’-deltageren.
Den samme kritik kommer hun dog ikke til at opleve i år. Efter mange overvejelser har den unge mor nemlig valgt at lade være med at søge julehjælpen. Det skriver hun på sin blog.
– Jeg må ærligt indrømme, at jeg har haft tanken med at søge den, da julemad er helt vildt dyrt, men jeg er kommet frem til den konklusion, at jeg gør det ikke, skriver Natascha Linea og fortsætter.
– I år søger jeg ikke julehjælpen. Jeg vælger at købe alt min julemad selv – for mine egne penge. Jeg søger den ikke, da jeg i år står bedre økonomisk, end jeg gjorde sidste år, og så kan jeg ikke se nogen grund til at søge den, selv om jeg er i kategorien til at søge den – og nok også godt ville kunne få den, hvis jeg vel at mærke søgte.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Sådan går det med skolen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Natascha Linea og Ole tale politik.


LÆS OGSÅ: Hjemmegående ung mor afslører: Dét får jeg fra kommunen
Vil ikke nasse
Natascha Linea fortæller til Realityportalen.dk, at kritikken fra følgerne ikke har spillet ind i beslutningen. Hun ved endnu ikke, hvor mange penge hun skal bruge på jul, men hun er sikker på, at hun nok skal klare det og ikke kommer til at savne julehjælpen. På bloggen slår hun fast, at hun ikke vil nasse på samfundet.
– Jeg vælger at lade være med at søge på grund af, at jeg ikke kan se nogen grund til det – og ikke på grund af, at folk mener, jeg ikke skal. Det her er udelukkende min egen beslutning og mit eget valg. Jeg ønsker ikke at nasse på en hjælp, som er til de svageste i samfundet, når jeg i år står rimelig godt økonomisk – eller, jeg står i hvert fald bedre, end jeg gjorde sidste år, skriver hun.
Her kan du læse hele Natascha Lineas blogindlæg, hvor du blandt andet kan finde ud af, hvordan hun så skal fejre julen.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Sådan gik vores første date
LÆS OGSÅ: Ung mor deler glædelig nyhed: Derfor dropper jeg donorbarn
LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila afslører: Så vildt er vores sexliv