Natascha efter 'Paradise'-exit: Danny svigtede

Natascha måtte både vinke farvel til drømmen om at vinde ‘Paradise Hotel’ og sin kæreste Nadia.

Af Mikkeline Andersen - 21. februar 2014 kl. 8:52

Da Natascha ikke længere kunne stå med sin partner Patrik, der skulle danne par med den nye pige, Kimie, forsøgte hun at overbevise Danny om, at han skulle vælge hende til parceremonien.
– Jeg vurderede mine chancer som okay. Jeg troede faktisk lidt på det, da Danny fortalte mig, at han ville lave rav i den og lovede, at han ville vælge mig frem for sin partner, Pernille. Og så troede jeg også, at min gruppe ville tale min sag, siger Natascha til Realityportalen.dk.
Men Danny valgte Pernille, og dermed måtte Natascha forlade ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Her er Riskærs rolle på ‘Paradise Hotel’
“De så mig som en farlig spiller”
Michael valgte onsdag at splitte Natascha fra sin partner, Patrik, fordi hun i følge Michael og Henrik er en farlig spiller at have på hotellet i Mexico.
– Jeg tror, at brødrene synes, jeg er farlig at have på hotellet på grund af min relation til Nadia. Vi spillede i hver vores gruppe, så de var vel bange for, at vi fortalte hinanden, hvad grupperne gik og planlagde, siger Natascha fortsætter:
– Og det med god grund for Nadia og jeg fortalte også hinanden alt dernede. Så jeg forstår udmærket godt Henrik og Michaels paranoia, fortæller Natascha.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Daniel: Derfor ville jeg hjem
Trist at forlade Nadia
Natascha er ikke i tvivl om, at det var hendes forhold til Nadia, der kostede den videre deltagelse i det populære program.
Men selvom Natascha var ked af at være ude af programmet, var det alligevel ikke det værste ved at blive valgt fra til parceremonien.
– Det absolut værste ved at forlade hotellet var selvfølgelig at skulle forlade Nadia. Jeg vidste, at jeg ville komme til at savne hende. Og samtidig havde hun det svært derinde blandt pigerne, så det gjorde det ekstra hårdt at skulle forlade hende, siger Natascha.
LÆS OGSÅ: Bitter Yakub om ‘Paradise’-exit: En umulig opgave
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.