Natacha-Nikita har tabt otte kilo

Den unge mor har længe været træt af sin overvægt, og har nu endelig fået taget sig sammen til at få bugt med de overflødige kilo

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 10. juni 2012 kl. 13:02

Natacha-Nikita fra ‘De unge mødre’ tog mange kilo på, da hun blev gravid med lille Remi. De overflødige kilo er senere blevet til flere, og det har den unge mor længe været træt af. Men nu har Natacha-Nikita strammet ballerne sammen, og har på en måned smidt otte kilo.
– Indtil vidre har jeg tabt otte kilo. Men jeg har bestemt ikke travlt. Jeg tager det stille og roligt, så jeg kan holde gejsten og viljen. Jeg vil gerne ned og veje det samme, som før jeg fik Remi, forklarer Natacha-Nikita til Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: Ung mor truet på livet: Du burde hænge dig i et træ
Natacha-Nikita fik tidligere på året tvangsfjernet Remi, og det er også årsagen til, at den unge mor har strammet sig an med vægttabet.
– Jeg har flere gange forsøgt at tabe, mig men uden held. Men efter, at Remi blev fjernet, havde jeg et stort behov for at fokusere på noget andet, da jeg var meget ked af det. Jeg begyndte derfor at bruge min energi på mit vægttab, siger den unge mor.
Ingen hokuspokus 
Natacha-Nikita har ikke tryllet for at smide de otte kilo.
– Jeg har ikke lavet en helt masse ændringer. Jeg er begyndt at træne sammen med en kammerat tre timer hver uge. Og de dage, hvor jeg ikke er sammen med ham, har jeg fået en masse øvelser, som jeg skal lave. Så spiser jeg bare mindre og så går jeg dagligt en lang tur, konstaterer hun.
Den unge mor kan sagtens mærke, at den nye livsstil giver pote.
– Jeg kan sagtens mærke forskel på kroppen. Jeg bliver ikke nær så forpustet, som jeg gjorde tidligere. Jeg kan holde til at lave flere ting, og mit humør er helt bestemt blevet bedre. Jeg er mere glad og har mere kampgejst i forhold til Remi. Og så kan jeg mærke, jeg har fået mere overskud til at løbe rundt og lege med ham, siger Natacha-Nikita.
Natacha-Nikita har fået så meget blod på tanden, at hun har gjort sig klare tanker om, hvor meget hun gerne vil tabe.
– Mit mål er 35 kilo, men jeg tager det stille og roligt, fastslår hun.
LÆS OGSÅ: Natacha-Nikita: Min søn har forandret sig
Remi har det godt
Der er stadig ingen udsigter til, at Natacha-Nikita får Remi hjem foreløbig, men den unge mor er fortrøstningsfuld.
– Remi har det godt. Han er i en rigtig god plejefamilie, som han er glad for, og som gør mange gode ting for ham, hvilket betyder utrolig meget. Jeg er sikker på, at når tiden er der, så kommer han hjem igen, siger Natacha-Nikita.