Nanna om venskabet med Christel: Kærlighed ved første blik

De to paradisoer klingede fra første dag på ‘Paradise Hotel’.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 30. juli 2015 kl. 10:18

Omgivet af mennesker med kufferter, der med hastige skridt løb mod gaten, stod Nanna Christensen den 22. oktober 2014 sammen med sin mor, søster og en hel flok sommerfugle i maven. Nanna var nemlig klar til at rejse til Mexico og sit livs oplevelse på ‘Paradise Hotel’, mens hun grublede over, hvordan hun skulle rejse helt alene til et fremmed land.
Heldigvis blev hun “reddet” af en deltageransvalig og en anden deltager, afslører hun på sin blog. Selvom de kommende paradisoer ikke må have et kendskab til hinanden, før de indtager hotellet, så ville skæbnen, at Nanna og Christel Trubka skulle rejse sammen, men uden at snakke sammen. Det blev starten på deres unikke venskab.
– Tossen kommer gående, og det første, hun gør, er at falde over sin kuffert. Smiler altid, når jeg tænker på det! Men det var kærlighed ved første blik! Selvom vi ikke måtte snakke sammen og lære hinanden at kende, så kunne vi allerede mærke, at vi klingede helt vildt sammen. Vi var de eneste af pigerne, der fløj sammen til Mexico. Det var bare skæbnen, der sagde, at vi skulle være veninder, skriver Nanna på bloggen.
LÆS OGSÅ: Nanna hlev såret: Holder sig fra fyre
Velkommen tilbage til børnehaven
Da de to paradisoer omsider måtte tale til hinanden på hotellet i Mexico, blev de lynhurtigt bekræftet i, at de skulle være veninder. Faktisk er Nanna aldrig blevet så tæt med en person på så kort tid, som det er tilfældet med Christel.
– “Børnehaven” opstod, da nogle af de andre deltagere syntes, vi opførte os som nogen børn. Det vil jeg slet ikke modsige, for det er rigtig. Så i stedet for at tage det som noget negativt, så kørte vi den bare videre og sagde “ja, vi er en skide børnehave”, skriver hun.
Efter hjemkomsten til Danmark blev de to veninder ikke adskilt. De var nemlig sammen hele tiden, fortæller Nanna. Men, men, men alting bliver hverdag igen, og Christel måtte forlade Nanna på Amager og tage hjem til Slagelse. Det har ændret deres forhold en smule.
– Der går lang tid mellem vi ses, og det er jeg rigtig ked af, for jeg savner hende hele tiden. Men når det så er sagt, så skal I vide, at Christel og jeg er stadig tætte! Når vi snakker i telefon sammen, så snakker vi stadig om alt. Hun vil altid have en hel særlig plads i mit hjerte! Jeg elsker hende så meget, at jeg ikke kan beskrive det. For når vi ses, så er der intet, der har forandret sig!
LÆS OGSÅ: Nanna: Jeg fik dødstrusler under ‘Paradise’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.