Nanna: Jeg fik dødstrusler under 'Paradise'

Man kan ikke gemme sig bag en skærm, når man har taget nogle store beslutninger i ‘Paradise Hotel’. Det har Nanna Christensen måttet erkende.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 1. juni 2015 kl. 14:12

For flere ‘Paradise’-seere bliver deltagerne deres helt store idoler, og derfor får frustrationerne frit løb, når beslutninger går ud over favoritten. Det oplevede Nanna Christensen, da hun tog Philip May med i faldet.
– Da jeg tog Philip med i faldet, fik jeg nærmest dødstrusler. At nu skulle jeg kigge mig over skulderen, når jeg gik på gaden. Hvordan jeg kunne finde på det, og at jeg var for klam, afslører Nanna over for JuicyPlay.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip efter kys: Nanna er en dejlig pige
Telefonen blev rødglødende
Da Nanna valgte at gå bagom ryggen på ‘Paradise’-veninden Christel Trubka, gik det heller ikke ubemærket hen hos de entusiastiske seere. Det var det første afsnit, som Nanna så selv, og hun husker tydeligt, hvordan folk reagerede over hendes beslutning.
– Med Christel fik jeg godt nok også nogle høvl. Da det afsnit var færdigt, bumlede min mobil helt sindssygt. Hvordan kunne jeg finde på det? Jeg var falsk og det ene og det andet, siger hun.
Selvom deltagerne drager af sted med håbet om at vinde en masse penge, så er det ikke det altoverskyggende.
– Folk glemmer lidt, at det er et spil. Folk glemmer, at der sker mere bag kameraet, end de ser.
Se hele klippet her.
LÆS OGSÅ: Lettet Nanna: Jeg stoler på Jonas
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.