Nadialine kæmper mod alkohol

Den smukke realitypige Nadialine er gået ind i sundhedsstyrelsens kampagne ’Sæt proppen i’, og det har haft stor betydning for hende.

Af Kom helt tæt på redaktionen - 21. oktober 2012 kl. 16:00

En del af livet som reality-stjerne er ofte våde byture og jobs som gæstebartender på landets diskoteker. Derfor lyder det måske mærkeligt, at en reality-stjerne går ind og er ambassadør for sundhedsstyrelsens nye kampagne ’Sæt proppen i’, men det er ikke desto mindre, hvad Nadialine Von Bach har gjort.
Hvis man tager de skeptiske briller på, kan man så spørge sig selv, om det nu ikke også er dobbeltmoralsk. Men selvom Nadialine erkender, at hun selv har haft sin tid med gæstebartenderjobs og stive weekender, så er hun også blevet klogere og mere seriøs omkring sig selv, og det er nogle erfaringer, som hun gerne vil give videre.
– Jeg vil gerne give de unge noget andet at se op til frem for druk og hor. Jeg vil gerne vise den danske ungdom, at hvis man kæmper for noget og ligger noget andet på hylden, så opnår man det. Jeg vil gerne putte noget kreativitet i deres blod, noget opfindsomhed, fremfor at det hele handler om druk. Og det er derfor jeg er gået ind i denne kampagne for at informere dem om, at de skal tænke over hvad de vil med deres liv og at der rent faktisk er ricisi ved et for højt “misbrug”, fortæller Nadialine til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Nadialine retur fra London med mere selvtillid
Min krop ødelagde sig selv
Selvom kampagnen fra sundhedsstyrelsen først blev skudt i gang i sidste uge, så er livet med et mindre alkoholforbrug ikke noget nyt for Nadialine. Det er knap to år siden, hun tog beslutningen om at skære ned og lægge sit liv om.
– Jeg kunne mærke på min krop, at jeg stille og rolig ødelagde mig selv. Jeg drak hver torsdag, fredag og lørdag, jeg tog på, fik uren hud og det var bare ulækkert til sidst. Tømmermænd hver weekend, det er bare ikke fedt! Så jeg stoppede alle mine gæstebartenderjobs og tænkte, nu vil jeg sgu gerne blive til noget her i livet og ikke drikke det hele væk, fortæller hun.
Det er dog ikke helt slut med byturene for den tidligere ’Paradise Hotel’-deltager, men det er nu på et langt mere kontrolleret plan, og hun kan sagtens tage i byen og mre sig, uden at det skal handle om at blive fuld.
LÆS OGSÅ: Nadialine: Jeg inspirerer mine fans
Har tabt sig 7 kilo uden alkohol
Nadialine vil hellere bruge sine weekender på kreativ udfoldelse og på at forbedre sin stemme og sit klaverspil, i år skyder hun på, at hun kun har været fuld max 3 gange, og det mindskede alkoholindtag har haft rigtig positiv indvirken på Nadialine
– Det har gjort rigtig meget ved mig at skære ned på alkohol. Alkohol indtages jo med en masse sodavand og dermed meget sukker. Og så fører fuldskab til, at man spiser masser af junkfood, hvilket fører til at man tager på og så videre, og det øger ens muligheder for at få en eller flere følgesygdomme, som er forbundet med druk, påpeger hun, og på sin egen krop kan hun da også mærke stor forskel:
– At jeg ikke drikker så meget mere, har lagt min kost om og så videre, har gjort, at jeg har tabt mig 7 kilo. Min hud er blevet meget smukkere, og jeg har det generelt bare meget bedre i krop og sjæl, og jeg får meget mere ud af mine weekender, forklarer den smukke pige.
Derfor anbefaler Nadialine nu, at unge piger og drenge tænker sig om, inden de gør alkohol til omdrejningspunktet for morskab og for alle deres weekender. Følg Nadialine og hendes jagt på en karriere indenfor musikken hver tirsdag i ’Mig og min mor’ kl. 20.00 på Kanal4.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.