Nadia Shila-indsamling fjernet: Vi har en begrundet mistanke om misbrug - Her & Nu

Nadia Shila-indsamling fjernet: Vi har en begrundet mistanke om misbrug

‘De unge mødre’-deltageren hævder, at hun vil til Danmark for at tage sin straf. Men hun får ikke hjælp fra den indsamling, hun startede i går.

De unge mødre
Af Jonas Sand - 28. april 2017 kl. 11:56

Realityportalen.dk kunne i morges fortælle, at Nadia Shila Petersen havde startet en indsamling, der skulle sikre hende penge til at få hende selv samt hendes mor og kæreste hjem til Danmark, hvor hun ville tage sin straf.
‘De unge mødre’-deltagerne, der i Danmark har en retssag for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner, får dog ikke meget ud af den indsamling. Den er nemlig blevet fjernet fra indsamlingssiden Caremaker, hvor den var oprettet, og det er der en god grund til.
LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.
– Det er os, der har fjernet den. Vi holder øje med alle indsamlinger, så vi er sikre på kvaliteten af de indsamlinger, der bliver startet, og så vi kan undgå misbrug. Vi oplever desværre, at nogle folk forsøger at snyde med indsamlinger, siger direktør hos Caremaker, Mike Nielsen.
– I dette tilfælde har vi en begrundet mistanke om, at der er tale om misbrug, og derfor har vi valgt at tage den ned, slår han fast.
Han fortæller desuden, at mange folk har kontaktet dem angående indsamlingen, efter den kom på.
– Vi har fået mange henvendelser og er nærmest blevet kimet ned – både på sociale medier og telefon. Det drejer som nok om en otte-ti stykker, og det er en otte-ti stykker mere, end vi er vant til, siger Mike Nielsen, der ikke ved, om der har været tidligere sager med Nadia Shila hos dem.
Dermed ser det altså ud til, at Nadia Shila og Heidi må finde på en anden løsning, hvis de har et ønske om at vende hjem til Danmark.
Kan du huske i ‘De unge mødre’, da Nadia Shila mente, at hendes afdøde far spøgte hjemme hos dem. Ellers kan du se klippet herunder:

LÆS OGSÅ: Nadia Shila vil hjem til Danmark: Jeg vil tage min straf
LÆS OGSÅ: Nye datoer på plads: Her skal ‘De unge mødre’-deltagere i retten
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi afslører: Så meget har vi tabt os i USA
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.