Nadia Shila er skuffet over sin mor: Det er hårdt

‘De unge mødre’-deltageren langer ud efter sin mor.

Af Jonas Sand - 11. februar 2018 kl. 19:26

Nadia Shila Petersen blev for nylig mor til en lille pige, men datteren har endnu ikke set sin mormor, Heidi Pedersen. Da den unge mor rykkede til San Francisco med sin forlovede, Jeremy, blev Heidi tilbage i Los Angeles, og derfor har hun kun set barnebarnet på telefonen.
Kort efter fødslen glædede Heidi sig ellers over ankomsten af barnebarnet og fortalte til Realityportalen.dk, at hun inden længe ville tage rejsen for at se hende. Men det har hun endnu ikke gjort, og det er Nadia Shila ked af. Det fortæller hun i et indlæg på sin blog.
– Men hold nu op, hvor kan vi mærke, at vi savner vores familie, venner og bekendte nede i L.A. Vi er jo rykket lidt langt ud på landet, og der er langt til alt, og samtidig er det også hårdt, at vores familie ikke kan se lille Hope på andet end billeder, da der er ti timers kørsel til min svigerfamilie og otte timers kørsel til min mor.
– Min mor har desværre endnu ikke været oppe og se Hope, og jeg kan personligt godt mærke, at det er hårdt at sidde og nærmest tigge hende om at komme herop en tur, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Linse flytter til Spanien: Dét betyder det for ‘Familien fra Bryggen’
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det ser ud, når Nadia Shila og kæresten er ude at tigge om penge.


LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Jeg vil ikke bo i Danmark – heller ikke med Jeremy
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila smidt ud af mødregruppe
“Alt er fint”
Savnet fik efterfølgende Nadia Shila til også at lange ud efter sin mor i et opslag på Instagram, hvor hun blandt andet beskyldte hende for at lyve om at være på vej over at besøge dem.
‘De unge mødre’-deltageren følte sig dårligt behandlet af sin mor, der ifølge hende ikke synes, at Nadia Shila og datteren er vigtige nok. Det bekræfter Heidi, der dog slår fast, at der ikke er problemer mellem mor og datter.
LÆS OGSÅ:  ‘Big Brother’-deltager i retten: Tiltalt for at tæve datteren i årevis
LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu
– Alt er fint. Jeg har bare haft nogle vigtige ting at ordne. Jeg besøger Nadia den kommende weekend (denne weekend, red.), fortæller Heidi til Realityportalen.dk og slår fast, at hun ikke tager datterens kommentarer så tungt.
– Jeg tror bare, hun savner mig. Vi er vant til at være sammen hver dag. Det går over, fortsætter Heidi, der at dømme ud fra de sociale medier ikke har været på besøg hos Nadia Shila i denne weekend.
Du kan igen følge Nadia Shila i ‘De unge mødre’, når næste afsnit sendes på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila i ny forældremyndighedssag
LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Bevæbnet med kniv og peberspray