HOT NEWS: Nadia Shila har født - Her & Nu

HOT NEWS: Nadia Shila har født

‘De unge mødre’-deltageren har født en sund og rask datter.

Af Jonas Sand - 23. januar 2018 kl. 09:02

22-årige Nadia Shila Petersen er blevet mor for anden gang. Det skete mandag klokken 10:03, hvor datteren Hope kom til verden. Det afslører den unge mor selv på Instagram.
– Vi er dybt forelskede i hende, og hun er så smuk, skriver Nadia Shila til en række billeder af datteren.
‘De unge mødre’-deltagerens mor, Heidi Pedersen, bekræfter den glædelige nyhed over for Realityportalen.dk.
– Jeg er så stolt, lyder det fra den nybagte mormor om barnetbarnet, der ved fødslen vejede 4700 gram og var 52 centimeter lang.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Dét er der sket med min mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det ser ud, når Nadia Shila og kæresten er ude at tigge om penge.


LÆS OGSÅ: Nadia Shila sviner Geggo: Det er kvalmende!
Hope bliver ikke fjernet
Nadia Shila har tidligere fået sønnen Kyle fjernet fra sig, mens hun har opholdt sig i USA. Han blev sendt tilbage til Danmark for at bo ved sin far, men ‘De unge mødre’-deltageren har tidligere slået fast over for Realityportalen.dk, at hun er helt sikker på, at hun får lov til at beholde datteren.
– Nej, jeg frygter ikke, at de fjerner Hope, for Kyle blev fjernet på en fejl, hvilket min sagsbehandler også har indrømmet, siger den unge mor til Realityportalen.dk.
– Han blev fjernet, da de troede, at jeg havde kidnappet ham, og fordi Jannick og en masse syge individer påstod, at jeg mishandlede ham. Min sagsbehandler fandt hurtigt ud af, at Kyle var i fin trivsel og var glad, intelligent og rask. De kunne bare ikke gøre noget, da Danmark tog jurisdiktion, mener Nadia Shila.
LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor i vild forvandling