Nadia-Shila beviser: Min ekskæreste var voldelig - Her & Nu

Nadia-Shila beviser: Min ekskæreste var voldelig

‘De unge mødre’-deltageren lægger kortene på bordet for at bevise, at hun var offeret i forholdet med faren til hendes barn.

De unge mødre
Af Jonas Sand - 17. maj 2016 kl. 12:04

Det er et år siden, at Nadia-Shila Pedersen smed ekskæresten Jannick ud. Dengang afslørede hun over for Realityportalen.dk, at han flere gange havde været voldelig mod både Nadia-Shila og hendes mor.
Det er dog stadig ikke alle, der tror på den unge mor, og det har hun det svært med. Det afslører hun i en video på Youtube.
– Der er åbenbart nogen, der tror, at jeg var dominerende og voldelig, og at det var mig, der slog ham, og at han var ofret. Og jeg synes bare, at det er så forkert at sige til folk, når de har været udsat for partnervold i lang tid.
– Der er nok mange, der vil spørge, hvorfor jeg går så højt op i, hvad andre siger. Men det gør jeg, fordi jeg er et menneske, og det rammer mig, når folk siger, at jeg er fuld af løgn. Det gider jeg ikke.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Ung mor er gået fra kæresten: Han var voldelig
Beviser på video
Nadia-Shila Pedersen er dog fast besluttet på at bevise, at det er hende, der er ofret i sagen. Derfor har hun i slutningen af videoen på Youtube delt optagelser fra den dag, hvor hun smed Jannick ud af lejligheden.
– Vi havde været oppe at skændes i en times tid, og på det tidspunkt havde han spyttet, slået og skubbet mig i den sidste halve time. Jeg valgte derfor at tage min telefon for at forsøge at optage det for at få et bevis, for på det tidspunkt besluttede jeg mig for at anmelde ham, fortæller hun.
I den lange video fortæller den unge mor desuden om nogle af de ting, hun oplevede i hverdagen. Hun mener blandt andet, at ekskæresten var skyld i, at hun ikke kunne tabe sig efter fødslen af sønnen Kyle-Mackenzie.
– Jeg skulle i hvert fald ikke gå ned i fitnesscentret, for der var jo mænd, der kunne kigge på mig. Hun fortalte mig også, at det var helt i orden, at jeg ikke tabte mig, for jeg var jo ulækker, som jeg var, og så var der ikke andre, der ville have mig, siger hun.
LÆS OGSÅ: Nadia-Shila om nøgenbilleder: De er ikke over stregen!
“Fuck af med dig”
I videoen, som ‘De unge mødre’-deltageren optog i forbindelse med bruddet, kan man tydeligt se og høre, at Nadia-Shila og hendes mor skændes højlydt med ekskæresten Jannick.
Jannick sender flere skældsord afsted mod de to kvinder, mens Nadia-Shilas mor blandt andet udbryder “Fuck af med dig” og “Hold din kæft, din fede nar”, inden Jannick tager telefonen.
Herefter bliver det mørkt, og både Nadia-Shila og hendes mor råber flere gange, at Jannick ikke skal slå, mens diskussionerne fortsætter. Til sidst kommer der igen billede på, og man ser Jannick tackle moren ind i et bord, inden videoen stopper.
Nadia-Shila bekræfter overfor Realityportalen, at hun anmeldte ekskæresten Jannik for vold og viste politiet videoen, som hun havde optaget. Den blev brugt i retten, og Jannik fik ifølge den unge mor en betinget dom, hvor han blandt andet skulle deltage i noget anger management.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Jannick, der ikke ønsker at udtale sig omkring Nadia-Shilas beskyldninger. 
LÆS OGSÅ: Nadia-Shila afslører: Så meget har jeg tabt mig
Herunder kan du se videoen, hvor Nadia-Shila taler ud (og efter 9:40 kan du se episoden med bruddet):

LÆS OGSÅ: Ung mor efter politianmeldelse: Jeg har det ad helvedes til
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.