Mortens store overraskelse: Fejrede fødselsdag under optagelserne - Her & Nu

Mortens store overraskelse: Fejrede fødselsdag under optagelserne

Morten kunne ikke fejre sin 49-års fødselsdag med sin familie. Til gengæld hyggede han sig rigtig meget med alle deltagerne fra ‘Den store bagedyst’.

Af Jan Körner - 24. oktober 2020 kl. 14:55

Morten Hansen burde have været i drømmeland, da han kunne fejre, at han fyldte 49 år. For det var under optagelserne til ’Den store Bagedyst’, at han hoppede ind i sit sidste år i 40’erne, og med et hav af kageentusiaster omkring sig, burde der have været en overflod af fødselsdagskager, da han vågnede.

Men Morten måtte selv i gang med mel og andre ingredienser for at få klappet en kage sammen på dagen.

LÆS OGSÅ: Ude af ’Den store Bagedyst’: Jeg fortryder ikke mit sats

Artiklen fortsætter under billedet.

Her er fødselsdagsbarnet selv i gang med at kreere sin kage på rekordtid. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Jonas fra ‘Tattoo Salonen’: Derfor er jeg fan af ‘Den store bagedyst’

– Vi holdt faktisk fødselsdag i teltet på dagen. Der var optagelser, så det var ret sjovt. Vi er meget tættere, end man forestiller sig. Og måske corona har gjort noget, fordi vi er sammen i længere tid end de andre har været, siger Morten til Realityportalen om fødselsdagen.

Konen og de to børn måtte pænt undvære Morten på hans dag.

– Jeg kunne ikke fejre med familien, men jeg har rejst meget, så jeg og de er vant til det. Det gør mig ikke noget. Det er da hyggeligt at være hjemme med dem, men det er nok vigtigere for ungerne, end det er for mig, fortæller Morten.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Årgang 0’-Stephanie om sin far: Stjal min opsparing og kaldte mig “snotunge”

Han kunne dog glæde sig over samværet med sin nye familie, der er de andre deltagere.

– Jeg fik fødselsdagssang om morgenen, og da vi så var færdige med optagelserne, lavede vi fis og ballade. Så lavede jeg en fødselsdagskage, som jeg fik ti minutter til at lave. Vi morede os voldsomt. Og det gjorde vi tit, når vi havde fri om aftenen. Så fik vi vin og snakkede dagen igennem, lyder det fra Morten.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift

Anne foreviger Morten med sin kage, som han fik ti minutter til at lave. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Emil var tæt på at ryge ud af ‘Bagedysten’: Jeg var bange