Emil var tæt på at ryge ud af ‘Bagedysten’: Jeg var bange

Emil Ussing er ikke imponeret over sin egen indsats i første afsnit af ‘Den store bagedyst’.

Af Jan Körner - 3. oktober 2020 kl. 20:55

Da ‘Den store bagedyst’ for lidt siden afrundede første udsendelse af den 9’ende sæson, var det med en bange Emil Ussing, der lige akkurat klarede skærene og undgik at ryge ud som den første deltager.

Dommerne var nemlig ikke særligt imponerede over hans evner, da deltagerne skulle lave en cupcake og senere en nødde tuille, hvor mange blev smidt ud, fordi de var for mørke.

LÆS OGSÅ: HUSKER DU? De tidligere vindere af ‘Den store bagedyst’

– Jeg lukkede ørerne, da de havde taget fem af mine nødde tuille væk. Så tjekkede jeg mentalt ud. De var ikke kun mørke, det var bankede forårsruller, og jeg tror, det skyldtes det med varmen. Jeg var lidt for kæphøj, siger Emil til Realityportalen.

Specielt ét faktum nager ham.

– Jeg opdagede senere, at jeg faktisk var den eneste af os ti, der havde lavet det før. Det var en ærgerlig erkendelse, men det er også lidt sjovt, fortæller han.

Artikel fortsætter efter billedet.

Hjemme hos Emil Ussing der er med i ‘Den store bagedyst’ 2020. (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager fik lussing under træningen

Han kan glæde sig over, at ingen blev smidt ud efter det første program, hvilket giver ham muligheden for at vise, hvad han kan i det kommende program.

– Jeg var selvfølgelig bange for ikke at kunne komme videre. Det ville have været ærgerligt at miste de andre i programmet. Vi kommer jo til at kende hinanden godt, siger Emil, der er fyldt 21 år, siden optagelserne til ‘Den store bagedyst’ gik i gang.

I dag bor han i Aarhus, hvor han er begyndt på arkitektstudiet.

LÆS OGSÅ: Lene Beier bygger kollektiv

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er blevet førtidspensionist