Ude af ’Den store Bagedyst’: Jeg fortryder ikke mit sats

Wissam måtte her til aften forlade kagekonkurrencen, men heldigvis fortryder hun ikke noget.

Af Jan Körner - 17. oktober 2020 kl. 21:00

Hendes vingummiburgere smeltede sammen, så dommerne ikke engang ønskede at smage på dem, og alt gik mere eller mindre galt for Wissam i den 3. omgang af ’Den store Bagedyst’. Alligevel fortryder hun ikke, at hun kastede sig over kunstværket med at lave slik, der lignede burgere og pomfritter.

– Jeg fortryder dem ikke, for ideen var jo god nok, og jeg har lavet dem herhjemme, hvor de sad lige i skabet. Men jeg nåede ikke de rette temperaturer, så de smeltede sammen, siger Wissam Bouqasri, 32, til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson Ekspeditionen’ vender tilbage

Hun var den anden, der måtte forlade den populære bagekamp, og hun sad her til aften sammen med sin familie og så, hvordan de to dommere sendte hende ud af teltet og hjem til hverdagen.

– Det er selvfølgelig ikke sjovt at ryge hjem. Vi er jo alle konkurrencemennesker i mere eller mindre grad, og så er det da ærgerligt, man ikke kan lave de kager, man har øvet på derhjemme, fortæller hun.

Allerede mens de var i gang med det tredje program, vidste hun, at der var en stor risiko for, at det var hende, der røg ud.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel deler glædelig nyhed

– Det tror jeg. Det tror jeg, vi alle gør. Vi har en mavefornemmelse, der siger, at man ryger. Selv om Mortens kage også sejlede, så var det mig, der ikke præsterede godt til favoritten, siger Wissam.

Ud over at være konkurrencemenneske, er Wissam meget social, og hun er vild med den lille bage-familie, hun fik med programmet.

– Det værste er ikke at skulle tilbage. Vi får jo bånd på kryds og tværs, så det gør ondt, at man ikke skal tilbage i teltet. Men vi har jo bevaret kontakten. Og Max siger, at han føler, jeg har været med længere, lyder det fra Wissam.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år