Mor Jette efter sit vægttab: De vil ikke fjerne maveskindet

‘Mig og min mor’-stjernen har gennemgået et stort vægttab, men nu har hun andre problemer.

Mig og min mor
Af Mikkeline Andersen - 24. juni 2015 kl. 12:00

‘Mig og min mor’-stjernen vejede i 117 kilo, da hun fik foretaget en maveoperationen, der skulle hjælpe hende med at tabe de overflødige kilo. I dag vejer Jette Merete 82 kilo, og sådan har det været de sidste to år.
– Jeg har egentligt nået mit mål. Inden min operation fik jeg at vide, at når der var gået to år, så ville de fjerne min hud ved maven, som hænger. Men nu synes de ikke, der er nok hud til, at de vil fjerne det, fortæller Jette til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Mor Jette fik ret: Stegt flæsk er ny nationalret
Vil ikke tabe sig mere
Hvis Jette skal have fjernet det løse maveskind, så skal hun tabe sig 10 kilo mere. Det har hun ikke lyst til.
– Jeg har ikke lyst til at veje 10 kilo mindre, for så kommer jeg til at lige en indtørret rosin, siger hun.
Derfor overvejer Jette, om hun selv skal få fjernet maveskindet.
LÆS OGSÅ: Mor Jette vil være gæste DJ
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.