Monique om den sidste ventetid: Jeg får ondt i maven

Tiden til, at ‘Robinson’-parret kan kalde sig forældre, kommer tættere og tættere på for hver dag, der går.

Af Mikkeline Andersen - 11. november 2015 kl. 8:50

Efter planen bliver vinderen af dette års ‘Paradise Hotel’, Monique von Appen, sammen med ‘Big Brother’-deltageren Mark Bøgelund forældre til en datter den 27. januar 2016. Selvom tiden nærmer, og de sidste forberedelser er på plads, så føler Monique sig alligevel ikke helt klar til, at hendes datter kommer til verden.
– Jeg tror aldrig, man føler sig 100 procent klar. Det er nok nærmere noget, man bliver. Jo tættere vi kommer januar, jo mere ondt i maven får jeg. Men vi har fået købt alle de nødvendige ting. Altså, de ting man “skal” have, fortæller Monique til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Monique afslører: Jeg var glad for at blive sendt hjem
“Mark er alt for ung”

Paradise -Hotel, Robinson Ekspeditionen

Paradisoen kan ikke længere skjule de lykkelige omstændigheder, og det lev hun mindet om til sin fødselsdagsfest (Foto: Privat)


Kigger man på bunkerne af tøj til parrets kommende barn, så er man ikke i tvivl om, at det bliver en pige. Lyserød, lyserød og atter lyserød går nemlig igen og igen. Selvom Monique og Mark længe har vidst, at de til januar byder en lille pige velkommen til livet, så har de endnu ikke fået et navn på plads.
– Navn, det må være en by i Rusland. Vi kan slet ikke blive enige. Jeg troede, vi havde fundet et navn, men pludselig finder Mark på noget nyt. Men han er også en dreng og alt for ung, griner paradisoen.
Monique og Mark er blevet enige om, at de venter med at beslutte sig for et navn, til de står med datteren i armene.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Monique viser maven frem
Kiloene kommer snigende
På ‘Paradise Hotel’ var det ikke Moniques drøjde, der fyldte i landskabet, men det har ændret sig en smule, efter hun er blevet gravid.
– Jeg tror efterhånden, desværre, at jeg har ramt de 10 kilo. Ved lægetjekket i uge 25 havde jeg kun taget seks kilo på, men nu er jeg i uge 29 og er vokset siden. Så mon ikke jeg er ramt de 10 kilo? Men de rasler af efter fødslen, fortæller Monique.

Mange gravide for en forkærlighed for mad- og drikkevaner, som de ikke havde før, de blev gravide. Det gælder dog ikke for Monique, selvom hun erkender, at hun er blevet lidt glad for en bestemt ting fra bageren.
Jeg er blevet lidt vild med studenterbrød. Men ærligt, så prøver jeg at holde mig fra dem, for de feder ret meget, siger hun med et smil.
Se flere billeder af Monique i galleriet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Monique og Mark flytter i hus
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.