'Mit plastikmareridt'-deltager raser: De har ødelagt mit liv

Isabella droppede ‘Mit plastikmareridt’ midt under optagelserne, og nu langer hun kraftigt ud efter programmet.

Af Jonas Sand - 15. september 2015 kl. 21:55

Tilfredsheden hos Isabella fra aftenens afsnit af  ‘Mit plastikmareridt’ er langt fra stor, efter hun valgte at deltage i programmet. Hun havde håbet på, at lægerne kunne hjælpe hende til et bedre liv, men sådan skulle det slet ikke gå.
– Jeg føler mig udnyttet. Jeg er godt nok ikke tilfreds med den måde, som jeg er blevet behandlet på. Jeg er helt ødelagt. Det er bare ikke i orden at behandle andre mennesker sådan. Det vil jeg i hvert fald ikke finde mig i – slet ikke fra et tv-selskab, siger Isabella til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Ville ligne Pamela: Nu knalder hun kun med kostumer
Kontraktbrud
Isabella er først og fremmest utilfreds med resultatet. I dag viser hun sig stadig ikke frem, og selv om der er sket tydelige forbedringer på det venstre bryst, så er det højre begyndt at falde.
Hun er langt fra tilfreds med resultatet af operationen og den behandling, som hun fik af lægerne og TV3. Derfor valgte hun også at trække sig midt i optagelserne. Men hun er også yderst utilfreds med, at hun er en del af de reklamer, som kanalen har kørt for programmet.
– Vi aftalte, at jeg ikke skulle være med i reklamer eller noget med mine bryster, fordi jeg er rigtig ked af dem. Den aftale har jeg på skrift, og derfor blev også overrasket og såret, da jeg opdagede, at jeg dukkede op i reklamerne, siger Isabella, der endnu ikke har fundet den skriftlige aftale, som hun angiveligt har med TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Jeg har ikke længere sex 3-4 gange om dagen
Skal opereres igen
Isabella ved endnu ikke helt, hvad hendes fremtid skal byde på. Men én ting er sikker: hun skal opereres igen.
– Jeg kan ikke leve med det her resultat resten af livet, så jeg er nødt til at lægge mig under kniven igen. Det er dog helt sikkert, at det ikke bliver af deres læger. Men hvis jeg får min vilje, så kommer de til at betale.
– Jeg har i hvert fald tænkt mig at klage over dem, og så skal jeg have taget kontakt til nogle advokater, så jeg kan gå videre med sagen. Jeg har ikke bare tænkt mig at lade folk behandle mig sådan.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: 35-årige Gitte har en tung tissekone
TV3 afviser
Hos TV3 kan man ikke genkende kritikken, og kanalen afviser på det kraftigste, at man har brudt kontrakten med Isabella.
– Hun har akkurat samme kontrakt som alle andre, og selvfølgelig må vi gerne bruge materialet med hende til promoer og trailere, lyder det fra programmets presseansvarlige fra TV3, Jens Mogensen, til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Dorthe fra ‘Mit plastikmareridt’: Jeg er så lykkelig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.