'Mit plastikmareridt'-deltager: Jeg har en A-skål og en B-skål

18-årige Rebecca fik en operation for at få sine bryster i samme størrelse- desværre blev det kun værre.

Af Emilie Holm Egebro - 12. oktober 2016 kl. 16:25

I aften søger den kun 18-årige Rebecca hjælp hos kirurgerne i ‘Mit plastikmareridt’, da hun drømmer om et par bryster, der er lige store.
Rebecca har muskelsvind, hvilket medvirkede til, at hendes ene bryst ikke udviklede sig som det andet. Da hun blev 18 år, fik hun derfor en operation, som skulle udligne forskellen på brysterne. Desværre gik det ikke helt som håbet.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-deltager: Trafikuheld har sendt mig i fængsel
– Jeg fik indlagt et implantat i det højre bryst, som var det mindste. Lægerne vurderede, at mit venstrebryst var en A-skål, men de proppede så et implantat, der svarer til en B-skål, i mit højre bryst. De mente, at fordi jeg har skæv ryg, så ville det udligne sig, så brysterne så lige store ud, forklarer Rebecca og viser sine bryster, som tydeligvis ikke er samme størrelse.
– Det er de da ikke sluppet for godt fra. Når vi ser Rebeccas bryster, så er den første reaktion en lille smule chok. Det er voldsomt skæmmende, og hvordan man kan havne i den situation i et forsøg på at korrigere en asymmetri – det fatter jeg næsten ikke, er lægens kommentar til Rebeccas bryster.
Find ud af i aften i ‘Mit plastikmareridt’ klokken 20.00 på TV3, hvordan det går Rebecca.
Se også den tydelige forskel på Rebeccas bryster i videoen nedenfor:

LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Didde afslører: Jeg skal opereres igen
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Malenes bryster klør helt sindssygt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.