Mike og Thomas fra 'Nybyggerne': Vi drømmer om børn

Parret fra blå lejlighed håber på, at de en dag bliver forældre.

Af Emilie Holm Egebro - 9. april 2018 kl. 07:30

Der er ingen tvivl om, at hunden Bella har en god tilværelse hos ‘Nybyggerne’-parret Thomas og Mike. Både i deres hjem i Randers og i lejligheden i ‘Nybyggerne’ blev der lavet flere hyggekroge til den lille hund.
I fremtiden håber 27-årige Thomas og 24-årige Mike dog på at blive forældre til flere end Bella.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
– Det er helt sikkert, at vi gerne vil have børn. Men det er i fremtiden. Det skal først være, når vi begge har en stabil indkomst og er blevet færdige med uddannelse. Så det er først, når vi er over 30, så vi har lige lidt tid endnu. Der er også en masse kriterier, når man adopterer et barn. Blandt andet det her mest fast bolig, hvor der er et børneværelse, du skal have et vist beløb på din konto som en sikkerhed, og der er også krav om fastansættelse. Så der er mange krav, fortæller Thomas og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Maria og Kristian fra ‘Nybyggerne’: Vi er ikke bare ingeniører
– Hvis vi så bliver godkendt i Danmark, så kommer udfordringen så med at finde et land, der vil acceptere et homoseksuelt par til adoptere. Der er et enkelt par, der har fået lov at adoptere, så vidt jeg ved, og de fik kun lov, fordi landet så barnet som ikke-funktionelt, fordi barnet havde sukkersyge. Dernede er sukkersyge noget større, end det er i Danmark, så det var derfor, de fik lov, har vi ladet os fortælle. Men der kan heldigvis nå at ske meget på den front. Men vores drøm er at adoptere, for vi vil ikke dele barnet med andre. Vi har så mange meninger om børneopdragelse. Så det er nemmest at gøre det selv, griner han.
Det blev desværre ikke i lejligheden i ‘Nybyggerne’, at parret skal starte deres kommende familie, idet de ikke vandt sidste uges finale.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Bolette og Jimmi har huset til salg: Vil have frihed
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Mike og Thomas mødtes på dating-app
LÆS OGSÅ: Officielt: Nu skifter Natascha Linea navn