'Nybyggerne'-Mike og Thomas mødtes på dating-app - Her & Nu

'Nybyggerne'-Mike og Thomas mødtes på dating-app

Selvom det var en app, der første ‘Nybyggerne’-parret sammen, var det tæt på kærlighed ved første blik, da de endelig mødtes.

Af Emilie Holm Egebro - 7. marts 2018 kl. 07:25

Der hersker ingen tvivl om, at Mike Væver Schyum-Krogh Andersen, 24, og Thomas Helligsøe, 27, er helt vilde med grønne planter, når vi ser deres lejlighed i ‘Nybyggerne’.
Men det er ikke kun i det populære TV 2-program, at parret har en kærlighed for naturliv. Også i hjemmet i Randers i den lidt over 100 kvadratmeter lejlighed er der omkring 100 planter, som hver uge kræver hele otte kander vand. Lejligheden har dog ikke altid set ud, som den gør i dag:
– Da vi flyttede ind i lejligheden, var vi meget til stearinlys og havde dem overalt. Der var så varmt, at folk troede, vi havde brændeovn. Derudover var vores stil meget byggeplads-agtig med genbrugstræ og beton, men da vi så ‘Nybyggerne’ sæson to, blev vi inspireret af Manne og Frederiks mange planter og Lise og Michaels kærlighed for teaktræ. Så vi har taget lidt dem begge, fortalte Thomas, da Realityportalen.dk for nyligt besøgte parret. Han og Mike har boet sammen i fire ud af de fem og et halvt år, de har været kærester:
– Vi mødtes på en dating-app. Vi skrev vi lidt sammen, og så skrev jeg en dag til Thomas, at han skulle komme til fest ude i en af mine veninders sommerhus. Det ville han gerne, forklarede Mike, mens Thomas nikkede genkendende.
– Ja, så tog Mike med mig hjem dagen efter, og så gik den egentlig derfra, tilføjede han.
LÆS OGSÅ: Claus Elming: Derfor blev jeg droppet af TV 2
LÆS OGSÅ: Charlotte og Fredrik: Så meget tabte vi os under ‘Nybyggerne’

Klar til København

Selvom Randers-parret er glade for deres hjem, er de dog meget klar til at flytte til Sjælland, hvis de bliver de heldige vindere af ‘Nybyggerne’.
– Efter sommer vil vi begge gerne starte på uddannelse. Jeg søger ind på pædagogseminariet, og Mike søger ind som indretningsarkitekt. Begge med prioritet på Sjælland. Uddannelsen som indretningsarkitekt er i København eller Kolding, og i Kolding ønsker vi ikke at bo, så hvis Mike kommer ind, skal vi til Sjælland uanset hvad, forklarede Thomas.
– Det kunne derfor bare være helt vildt fantastisk at vinde lejligheden i Nybyggerne’, så vi krydser virkelig alt, hvad vi har, supplerede Mike.
Hvem, der kommer til at løbe med sejren i boligprogrammet, afgøres af seerne tirsdag den 3. april efter sidste afsnit af ‘Nybyggerne’.
Se billederne af parret i deres lejlighed i Randers øverst.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Charlotte og Fredrik: Sådan mødtes vi
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet