Michella: Derfor gik jeg fra kæresten - Her & Nu

Michella: Derfor gik jeg fra kæresten

Den frække stripper er blevet single, men det har været en hård beslutning, som har gjort ondt

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. juni 2012 kl. 16:15

Michella Evers er kendt fra både ‘Singleliv’ og ‘Big Brother’. Den smukke pige nåede lige akkurat at få kæresten, Devine, inden, hun skulle deltage i ‘Big Brother, hvilket viste sig at være rigtig skidt for forholdet.
– Det var bare sådan, at vores forhold var meget nyt inden, at jeg skulle ind i ‘Big Brother’, og samtidig med, at jeg var derinde, levede jeg i en isoleret verden, imens hun kunne sidde og kigge på, og lade sine følelser vokse. Da jeg kom ud af huset, var jeg utrolig glad for at se hende, men kunne også hurtigt mærke, at de følelser, jeg troede, jeg havde, pludselig var væk, forklarer Michella til Realityportalen.dk
Den flotte reality-babe havde det meget svært med sine manglende følelser, og valgte derfor hurtigt at fortælle Devine sandheden.
– Hun blev meget ked af det, det var rigtig hårdt. Hun brød fuldstændig sammen, forklarer Michella og fortsætter:
-Jeg havde været 100 procent ærlig over for hende, både inden jeg tog ind i huset, og efter. Jeg havde forklaret hende, at jeg ikke vidste, hvad jeg kunne være for hende, når jeg kom ud af huset igen, siger hun.
Devine har haft meget svært ved at acceptere, at forholdet er slut, men Michella håber, at det løser sig med tiden.
– Hun er stadig meget følelsesmæssigt involveret, og har et såret hjerte. Jeg håber, at vi en dag i fremtiden kan være venner, og begynde at snakke sammen igen, konstaterer Michella.
Den smukke stripper har det fint med at være single, og vil fremadrettet koncentrere sig om sit arbejde samt sine venner og familie.
 

Læs mere om