Mette valgte Blå Ø: Vidste ikke, hvor GODT de kendte hinanden

Den nye ‘Bikini Island’-deltager valgte Blå Ø, fordi de havde et godt sammenhold. Af god grund.

Bikini Island
Af Mikkeline Andersen - 21. september 2015 kl. 22:45

Her til aften indtog Mette Wormstrup ‘Bikini Island’ og Blå Ø. Ved det første møde med deltagerne på de to øer, var det nemlig Blå Ø, som gav Mette det bedste indtryk af sammenhold. Men det var der en grund til.
– Det er tro da fanden, når de stort set alle kendte hinanden hjemmefra, men på det tidspunkt vidste jeg ikke, hvor godt de kendte hinanden, siger ‘Bikini Island’-deltageren til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg har også altid bedst kunnet komme ud af det med fyre, så det spillede selvfølgelig også ind på min beslutning. Jeg havde indtryk af, at Emma var meget samme type som mig selv, så jeg tænkte, at vi helt sikkert ville komme godt ud af det med hinanden. Så egentligt byggede beslutningen på en mavefornemmelse om, hvor jeg ville have nemmest ved at blive en del af gruppen.
LÆS OGSÅ: ‘Bikini Island’-stjerne tiltalt for bedrageri
“Modtagelsen” er overvældende
På ‘Bikini Island’ gælder det om at bo på den største ø, og derfor er der altid kamp om de nye deltagere. Alligevel kom det bag på Mette, hvor meget de to øer gjorde for at lokke hende til netop deres ø.
– Da jeg første gang mødte de andre deltagere, var jeg meget overvældet over, hvor ivrige de var for at få mig til at vælge deres ø, og hvor meget de havde at fortælle, fortæller Mette.
Det efterlod den nye deltager med et godt førstehåndsindtryk af alle deltagerne, men det gode sammenhold – eller venskab hjemmefra – blev afgørende for hendes Ø-beslutning.
LÆS OGSÅ: Højlydt sex på ‘Bikini Island’
Vil udnytte deltagelsen
Mette skulle ikke kæmpe for at blive en del af den gruppe, der har fået lov at blive en del af ‘Bikini Island’. Det var nemlig casteren fra Mastiff, der kontaktede hende.
– Jeg valgte at deltage for at få en oplevelse for livet og for at vinde en masse penge. Jeg har lavet eventarbejde i mange år, så jeg ville også bruge programmet som et springbræt til at få endnu flere jobs i den retning, siger Mette.
Alligevel var hun usikker på, om hun skulle drage af sted.
– Jeg var faktisk i tvivl, hvorvidt jeg skulle deltage, helt frem til afrejsen. Men jeg er rigtig glad for, at jeg gjorde det, og jeg ville ikke have været oplevelsen foruden.
LÆS OGSÅ: Bust er ude af ‘Bikini Island’: Jeg var for stærk en spiller
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.