Mette Lindberg: Jeg savner ikke 'X Factor'

Den tidligere ‘X Factor’-dommer savner ikke tiden på DR-programmet.

Af Kenth G. Madsen - 14. juli 2018 kl. 14:55

Efter at have været en del af dommertrioen i to sæsoner af ‘X Factor’ blev Mette Lindberg sidste år afløst af Sanne Salomonsen, der fik den sidste sæson, inden den populære talentkonkurrence blev lukket ned i DR-regi.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Vildt twist i ‘X Factor’ på TV 2
Til efteråret skal den 32-årige sanger dog fungere som holdkaptajn i en ny sangkonkurrence på Kanal 5:
LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Der kommer mere ‘Paradise’
– Jeg synes, det var sjovt at lave ‘X Factor’, men jeg savner det ikke. Jeg har fulgt nogle af mine deltagere sådan på afstand. Blandt andre skriver jeg sammen med Alex, og han beder mig også tage stilling til sine nye idéer, fortæller Mette Lindberg til optagelserne af det nye program med titlen ‘All Together Now – Danmark’.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe dropper kæresten efter løgn og svigt
Konceptet har kørt med stor succes i England og er udviklet af BBC:
– Det er sjovt at være sammen med så mange mennesker, der alle arbejder med og elsker musik ligesom jeg selv, siger Mette Lindberg, der også har taget hul på værtsrollen i et nyt musikalsk børneprogram på DR Ultra.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
Mens Mette Lindberg er holdkaptajn, bliver det Christopher Læssøe, der skal være vært på programmet.
LÆS OGSÅ: Klar tale fra tidligere dommer: Nej til mere ‘X Factor’
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor droppede jeg Frederik