Klar tale fra tidligere dommer: Nej til mere 'X Factor' - Her & Nu

Klar tale fra tidligere dommer: Nej til mere 'X Factor'

Hvis hun blev spurgt, om hun ville være dommer i ‘X Factor’ på TV 2, ville svaret være nej.

Af Louise Andersen - 7. maj 2018 kl. 07:25

Mette Lindberg har tidligere været dommer i to sæsoner af DR’s kæmpesucces ‘X Factor’. Nu er det slut med programmet på Danmarks Radio, for TV 2 har overtaget konceptet. Mette Lindberg var vært ved ELLE Style Awards i torsdags, og i den forbindelse blev hun spurgt, hvad hun ville sige til tilbuddet om endnu en sæson som dommer på ‘X Factor’.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-afløseren er fundet: Sanne bag nyt tv-program
– Så ville jeg sige nej. Jeg har ikke tid til det. Jeg har lavet det i to år, og jeg synes, at det har været sjovt. Jeg har lige udgivet ny musik med mit band, og jeg har også noget andet spændende igang, som sker nu her. Det tager syv måneder at lave ‘X Factor’, og man skal virkelig ville det og bruge alt sin tid på det, sagde Mette Lindberg.
Tv- og radiovært Esben Bjerre Hansen var Mette Lindbergs medvært ved ELLE Style Awards, og han understregede, at han havde hørt, at lønningerne var gode på TV 2. Det fik Mette Lindberg til at genoverveje ‘X Factor’-situationen.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie taler ud om ny kæreste: Vil gerne have børn sammen
– Måske kunne jeg tjene penge på det ovre på TV 2. Måske skulle jeg alligevel sige ja, hvis de spurgte, sagde Mette Lindberg med et smil.
Alting tyder altså på, at det i hvert fald ikke bliver Mette Lindberg, som sætter sig i dommerstolen sammen med Thomas Blachman, der pt. er den eneste, som har bekræftet, at han fortsætter som ‘X Factor’-dommer på TV2.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Fie Laursen bliver skidt i hovedet