Mere end bare foxy

Fest og arbejde. 8 unge mennesker, 8 forskellige personligheder i ét sommerhus. ’Kongerne af Rømø’ er lige om hjørnet. Derfor er Realityportalen.dk stolte af at kunne præsentere Foxy, der er kendt under det borgerlige navn Malene Kjærgaard.

Af Mikkeline Andersen - 31. juli 2012 kl. 10:00

Ønsket om at give hverdagen et friskt pust energi og ønsket om at prøve noget nyt var grunden til, at Malene Kjærgaard meldte sig til ’Kongerne af Rømø’.
Sidste år foregik programmet i Marienlyst, og skal man tro Foxy, er det ikke kun lokaliteten, der ændres. Hun er nemlig fast indstillet på at vise, hvordan et sommerhus med konger også kan fungere.
-Sidste år var der bare for meget drama. Så jeg glæder mig helt vildt til at vise Danmark, hvordan det OGSÅ kan fungere med et hus fyldt med konger, fortæller den blonde pige til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: 5 nye konger er kronet

En vaskeægte lækkerbisken, er hun. Hvordan mon Knaldperlen klarer den. (Foto: Kanal5)


’Foxy’ passer perfekt
Alle deltagerne i sommerhuset har forskellige kælenavne, og Malene er yderst tilfreds med sit kælenavn, som hun finder passende til sin personlighed.
-Foxy passer perfekt til mig, da betydningen af det er en lækker lady, som er lidt beskidt i kanterne og sengen, lyder der med et grin, hvorefter det understreges, at den kønne pige ikke er en prinsesse, men en fræk strigle med ben i næsen.
Men Foxy er meget mere end en fræk strigle, der har sine holdninger klar. Hun er nemlig også en udadvendt pige med masser af energi og mod på at møde nye mennesker – og derudover har hun et ”ekstremt udseende”. Det ekstreme udseende gør, at hun bliver lagt mærke til på både godt og ondt, men det er ikke noget, som går Foxy på. for som hun siger,
Smil til verden, og smiler den ikke tilbage, så giver du den bare fingeren og smiler ved tanken om, at det siger mere om dem end om dig.
LÆS OGSÅ: Babe: Knaldperlen og Fissan er fantastiske
Ingen planer om kæreste

Malene har næsten fornyligt afsluttet et forhold og har ingen planer om, at en ny fyr skal være en del af hendes liv foreløbigt.

Nej, jeg har ikke en kæreste, og min plan er ikke at finde en. Jeg er en ung pige, som har været i for meget fast fra jeg var 14 år, fortæller hun og uddyber, at hun glæder sig til at nyde sit liv og se, hvad det byder på af ”banditstreger.
Når det kommer til en fremtidig kæreste, så er der dog ingen tvivl om, hvad hun foretrækker. Skal man score Foxy, er det vigtigt, at man har begge ben plantet på jorden, og ved hvem man er.
Man kommer længst ved at være sig selv. i min verden findes den perfekte mand ikke, men måske er der en, som minder meget om ham, smiler den ene af kongerne af Rømø.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.