Melissa efter hård fødsel: Vi er lykkelige

Melissa efter hård fødsel: Vi er lykkelige

Melissa og Mikkel blev efter en lang og hård fødsel forældre til sønnen Mason.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 30. juni 2015 kl. 11:42

I går kunne Realityportalen.dk fortælle, at 28-årige Melissa Nielsen og 26-årige Mikkel Serwin er blevet forældre til sønnen Mason. Det skete efter en hård og ikke mindst lang fødsel. Derfor var glæden stor, da ‘Robinson’-parret endelig fik deres søn i armene.
– Mikkel og jeg græd, da han kom ud. Det er den største oplevelse at få set sit barn og bare kysse dette lille menneske. Jeg er super stolt af Mikkel, for han var sådan en god støtte, fortæller Melissa til Realityportalen.dk og understreger:
– Vi er så lykkelige og stolte af ham.
Mason vejede 3640 gram og målte 51 centimeter, da han kom til verden søndag den 28. juni klokken 11:35.
LÆS OGSÅ: Melissa er ude af ‘Robinson’: Tager ikke venner med hjem
En lang og hård fødsel
Mason havde ikke travlt med at komme ud at opleve verden. Tværtimod, for allerede tirsdag den 23. juni blev fødslen sat i gang. Men ikke alt gik efter planen, og derfor kom sønnen til verden ved et akut kejsersnit.
– Jeg havde bare ikke flere kræfter, og mit bækken havde sat sig fast, så de måtte hjælpe med sugekop. Men fordi min krop var helt afkræftet, og det ikke virkede, blev det et akut kejsersnit, fordi han skulle ud, siger den nybagte mor.
Selvom forløbet var langt og hårdt, sætter Melissa pris på den behandling hun fik af personalet.
– Jordemoderen, vi havde, var bare så sød og super til at være der for en under hele forløbet. Så selvom det endte med akut kejsersnit, har det været en god oplevelse i sidste ende.
LÆS OGSÅ: Melissa giver gode råd til kommende ‘Robinson’-par
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.