Maschas hus er solgt: Køber meldte sig efter 12 minutter

Mascha Vang kunne have solgt sit smukke hus allerede på første dagen, og den store interesse endte med at få prisen i vejret.

Af Louise Vilsbøl - 10. oktober 2018 kl. 13:28

Det var kærlighed ved første blik, da Mascha så sit hus, og den kærlighed var hun ikke ene om, det stod klart allerede kort tid efter, hun havde sat huset til salg for mindre end tre uger siden.
– Så blev der fundet en køber til huset! Jeg kunne vitterligt ha’ solgt det den første dag, det var online, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at der var en køber allerede efter 12 minutter. Men det var der, og der var endda flere, så jeg endte med at få mere for det end prisen, afslører Mascha Vang på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Mascha Vangs datter bliver filmstjerne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Mascha startede sin blog op


– Faktisk var der 5 stk., der gerne ville lukke aftalen, men da jeg ikke havde fået ordnet alle papirer som tilstands- og el-rapport, måtte jeg fluks ud og finde en byggesagkyndig, der kunne tage sig af det, så vi kunne komme videre i processen.
Det fandt Mascha heldigvis, og i går kunne hun juble over, at hus-handlen var i hus, og nu kan hun glæde sig til at flytte til Kolding, hvor hun sammen med kæresten Troels overtager deres nye fælles hus, som de overtager deres nye hus  1. december.
Mascha købte selv sit hus i Dragør i foråret 2016 for 3.775.000, og huset var udbudt til 4.395.000, da hun satte det til salg i september måned, men hun har altså fået mere for det end udbudsprisen.
LÆS OGSÅ: Mascha og Troels har købt hus: Det var slet ikke det, jeg ville ha’
LÆS OGSÅ: Janni om ‘Forsidefruer’: Man er bange
Hør Mascha fortælle om den kæmpe interesse, der var for hendes hus i videoen herunder fra Guldtuben, hvor vi mødte hende på den røde løber. Interessen var så stor, at EDCs side endte med at gå ned.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila frygter utroskab efter brylluppet