Nadia Shila frygter utroskab efter brylluppet

Nadia Shila har især én stor bekymring forud for brylluppet.

Af Jonas Sand - 16. september 2018 kl. 19:25

Tilbage i maj blev Nadia Shila Petersen gift med sin mand, Jeremy Gozdan, og det får ‘De unge mødre’-seerne at se inden længe. I det kommende afsnit af reportageserien er forberedelserne til brylluppet i fuld gang, og det forelskede par er sammen med datteren, Hope, på besøg i den lokale kirke.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!
LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær
Den unge mor har tidligere fortalt, at hun er frygtelig jaloux og blandt andet ser porno som utroskab. Og netop utroskab er noget af det, hun frygter ekstra meget ved ægteskabet. Det fortæller hun i afsnittet forud for brylluppet.
– Altså, jeg er ikke stresset i forhold til, at jeg skal giftes. Jeg tror mere, det er sådan med forberedelserne, og så går man og bliver nervøs. Jeg tænker rigtig meget, så jeg tænker helt automatisk, at når vi bliver gift, så går han ud og er mig utro. Det er virkelig åndssvagt, siger hun og uddyber:
– Jeg ved ikke, hvorfor der skulle være større chance for, at man er utro, når man er gift. Jeg tror bare, at det er det, man hører mest om; at manden var konen utro, eller konen var manden utro. Man hører ikke så ofte om det med kærestepar. Det er mere i ægteskaber. Men på samme tid ved jeg også, at Jeremy er meget loyal, og det kunne han ikke finde på.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …
I klippet herunder kan du komme med Jeremy og Nadia Shila på besøg i den lokale kirke, hvor forberedelser til brylluppet er i fuld gang. Hele afsnittet kan du se tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare