Martinna i tvivl: Må man præge sit barn til at blive veganer? - Her & Nu

Martinna i tvivl: Må man præge sit barn til at blive veganer?

‘De unge mødre’-deltageren forsøger at undgå en kamp mellem mor og far, men det er ikke altid nemt.

Af Jonas Sand - 2. maj 2017 kl. 17:55

I aftenens afsnit af ‘De unge mødre’ er Martinna Petersen, manden Mikkel og parrets to børn, Milan og Elliot, taget ud at spise for at fejre Mikkels fødselsdag. Mens Elliot stadig er så lille, at menukortet ikke volder de store problemer for ham, så forholder det sig lidt anderledes med Milan.
Martinna holder sig nemlig til vegetarretterne, mens Mikkel skal have kylling i sin sandwich. Og det efterlader parrets ældste søn i et dilemma; for skal han så støtte sin mor eller far?
LÆS OGSÅ: Martinna: At spise kød er det samme som at spise mennesker
– Jeg ved ikke, om Milan nogensinde føler sig splittet mellem det, for det er virkelig ikke min mening, at han skal føle, at det er en kamp mellem mig og Mikkel, siger Martinna i afsnittet.
– Jeg ved ikke, om det kan undgås, at der på en eller anden måde bliver en eller anden interne kamp, når man er så forskellige som forældre, fortsætter den unge mor
I klippet herunder kan du se, hvad Milan vælger, og hvordan Martinna har det med hans valg, inden du kan se hele afsnittet klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay:

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Ung mor dropper forlovelsen
SE BILLEDERNE: Natascha Linea om ny hårforvandling: Det er nok lidt vildt
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Derfor er Elliot ikke blevet døbt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.