Martinna: At spise kød er det samme som at spise mennesker - Her & Nu

Martinna: At spise kød er det samme som at spise mennesker

‘De unge mødre’-deltageren lægger ikke skjul på væmmelsen over at spise kød.

Af Jonas Sand - 1. maj 2017 kl. 19:25

Hvis man har set en smule af ‘De unge mødre’ i de seneste sæsoner, så er man ikke det mindste i tvivl om, hvordan Martinna Petersen har det med at spise kød. Den unge mor lever som veganer, og selv om manden Mikkel ikke holder sig tilbage fra at spise en god bøf, så er det ikke noget, som Martinna kommer til at sætte tænderne i.
Hvis man alligevel skulle være lidt i tvivl om hendes holdning til kød, så fjerner den unge mor alt tvivl i det kommende afsnit af ‘De unge mødre’, hvor hun har taget manden med ud at spise på hans fødselsdag.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Ung mor dropper forlovelsen
– Jeg er veganer, fordi jeg aldrig har brudt mig om at spise kød. Jeg synes, at det er unaturligt og klamt. Jeg forstår bare ikke, hvorfor man spiser kød. Jeg kan ikke sætte mig ind i det. Det er så fjernt fra mig, siger hun i afsnittet.
– Hvordan kan man se bort fra, at det er et dødt dyr, du sidder og æder der? For mig ville det være det samme som at spise mennesker. Jeg ser det virkelig som det samme. Dyr eller mennesker, det er sgu ligemeget. Det er ulækkert. Føj, slår hun fast.
Herunder kan du få et smugkig på det kommende afsnit af ‘De unge mødre’, som du kan se tirsdag aften klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay:

SE BILLEDERNE: Natascha Linea om ny hårforvandling: Det er nok lidt vildt
LÆS OGSÅ: Udskældt ‘De unge mødre’-deltager vender tilbage
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Derfor er Elliot ikke blevet døbt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.