Mark om Moniques graviditet: Jeg fik en klump i halsen

Mark ville ønske, at han og Monique stadig var en familie, men han var ikke et sekund i tvivl, da hun fortalte ham om sin graviditet.

Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel, Big Brother
Af Louise Vilsbøl - 24. oktober 2016 kl. 9:07

Da ekskæresten Monique Von Appen skulle fortælle Mark Bøgelund, at hun er gravid igen, var hun nervøs for hans reaktion. Hun frygtede, at han ikke ville have barnet, men Mark overraskede hende positivt.
– Jeg fik en klump i halsen, da hun fortalte mig det, men samtidig var jeg på ingen måde i tvivl om, at vi skulle have barnet. Det havde selvfølgelig været noget andet, hvis vi var sammen som en familie, det ville jeg helst have, men det er helt fantastisk, jubler Mark og fortsætter:
– Jeg har det helt igennem sindssygt over, at Manila skal have en bror eller søster, hvor fedt er det ikke? De kommer til at få så meget glæde af hinanden, 15 måneder imellem, det bliver virkelig godt!
LÆS OGSÅ: Monique taler ud om parforholdet: Derfor gik Mark og jeg fra hinanden
Graviditeten har ikke ændret noget
Monique havde droppet Mark og smidt ham ud af deres fælles lejlighed få dagen inden, hun fandt ud af, at der er en lillebror eller lillesøster til Manila på vej, og Mark er endnu ikke helt afklaret med, at de to er et par længere.
– Vores forhold er rimelig godt, altså jeg har perioder, hvor jeg savner og tænker helt sindssygt meget på hende, det vil jeg ikke lægge skjul på. Monique er jo ikke bare en ekskæreste, hun er mor til mine børn, så det er klart, der er noget specielt,fortæller Mark og fortsætter:
– Men graviditeten har ikke ændret noget, Monique vil ikke være sammen, det må jeg indse og prøve at komme videre og respektere.
LÆS OGSÅ: Monique er gravid med Mark: Vi finder aldrig sammen igen!
Jeg vil være der for Monique og børnene
Mark har endnu ikke fundet noget at bo i efter bruddet, men han leder efter et andelshus i Køge-området, så han kan være tæt på Monique, Manila og den lille ny, som bor i Ringsted.
– Det klart, at jeg vil være der, når hun har brug for det og ekstra udover det. Og det havde jeg også tænkt mig i forvejen. Det bliver anderledes at få en lille en mere, især nu hvor vi hverken bor eller er sammen. Det er en forskel fra, da Manila kom til verden, da vi hele tiden var sammen og kunne dele det sammen på den måde. Så det er da ærgerligt, men jeg er helt sikker på, at vi kommer til at få det til at fungere, selvfølgelig kan vi det, fastslår Mark og tilføjer:
– Jeg glæder mig lige så meget til baby kommer, om vi bor sammen eller ej. Det bliver spændende, og jeg glæder mig virkelig meget!
Monique har termin 26. april, og om få uger finder de ud af, om der gemmer sig en lillebror eller en lillesøster i den voksende mave.
LÆS OGSÅ: Mark om samarbejdet med Monique: Sådan deler vi Manila
LÆS OGSÅ: Mark om bruddet med Monique: Sådan har jeg det
LÆS OGSÅ: CHOK i ‘Big Brother’-huset: Nicki gravid med Mark
LÆS OGSÅ: Monique om at være blevet mor: Det var hårdt og knuste mig
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.